Life

Ultima apariție publică a Marilenei, soția lui Alexandru Arșinel. Când și unde a fost văzută

Care a fost ultima apariție publică a Marilenei, soția lui Alexandru Arșinel, înainte să moară. Unde a fost văzută aceasta anul trecut.
10.06.2023 | 13:41
Ultima aparitie publica a Marilenei sotia lui Alexandru Arsinel Cand si unde a fost vazuta
Care a fost ultima apariție publică a soției lui Alexandru Arșinel. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Când și unde a fost ultima apariție publică a Marilenei, soția lui Alexandru Arșinel, care a murit vineri, la 9 luni de când s-a stins din viață regretatul actor. Femeia a fost văzută anul trecut.

Când și unde a fost ultima a apariție publică a Marilenei, soția lui Alexandru Arșinel

Marilena Arșinel, soția regretatului Alexandru Arșinel, s-a stins din viață vineri, 9 iunie 2023. Fiul ei, Cristian Arșinel, este cel care a făcut anunțul trist pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Marele actor și soția sa erau căsătoriți din vara anului 1968, la doi ani de când s-au cunoscut. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste mai bine de 50 de ani, până la moartea lui Alexandru Arșinel, la finalul lui septembrie 2022.

După ce s-au căsătorit, au venit pe lume și cei doi copii ai cuplului, Cristian și Bogdan Arșinel, dar nu au urmat cariera în lumea actoriei, la fel ca tatăl lor. Cel dintâi s-a orientat către domeniul agriculturii, în timp ce fratele său este inginer constructor.

ADVERTISEMENT

Au trecut nouă luni de la decesul actorului de comedie, iar acum și soția sa a trecut la cele veșnice. Starea de sănătatea a Marilenei Arșinel se deteriorase considerabil în ultima vreme. Mai mult, copiii acesteia au decis să o ducă la un azil de lux pentru a primi îngrijirile necesare.

Ultima apariție publică a Marilenei Arșinel a fost atunci când a murit Alexandru Arșinel. Soția acestuia a apărut la înmormântarea regretatului actor, în scaun cu rotile, vizibil îndurerată după ce a rămas văduvă.

ADVERTISEMENT

Marilena Arșinel a ajuns imobilizată într-un scaun cu rotile în 2016. După ce a mers la grădiniță pentru a-și lua nepoțica, soția lui Alexandru Arșinel a căzut pe scări și s-a lovit la cap, iar de atunci a avut probleme mari de sănătate. Membrii familiei s-au ocupat de ea, dat a avut și o asistentă la domiciliu.

“Soția mea a început să aibă probleme de ordin neurologic și să meargă cu greutate. Se sprijină de un cadru. Face recuperare, urmează și un tratament extrem de sever. Din păcate, nu se poate opera. Să sperăm că în curând își va reveni, într-o oarecare măsură”, spunea Alexandru Arșinel acum ceva timp, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Cristian Arșinel, mesaj emoționant după decesul mamei sale

Noaptea trecută, Cristian Arșinel a anunțat, pe pagina de Facebook, că mama lui s-a stins din viață. Acesta știe că părinții săi se vor întâlni din nou și vor fi alături unul de celălalt.

“Scumpa mea mamă, ieri ți-ai luat rămas bun de la noi, de la această lume în care ai fost un înger și ai plecat într-o lume cu siguranță mai bună, fără suferință și fără durere. Sunt sigur că acolo sus te așteaptă tata și împreună cu el veți redeveni familia de odinioară.

Nu îmi iau la revedere de la tine deoarece vei exista în inima mea pentru totdeauna și undeva, cândva și cumva ne vom revedea și mă vei striga din nou Cristiane. Te iubesc, mama!”, a scris fiul lui Alexandru Arșinel.

ADVERTISEMENT