Fotbal international

Ultima aroganță a lui Zlatan Ibrahimovic în MLS: “Eu sunt Ferrari! Voi…Fiat!”

19.07.2019 | 10:08
Ultima aroganta a lui Zlatan Ibrahimovic in MLS Eu sunt Ferrari VoiFiat

Zlatan Ibrahimovic are mereu câte ceva de spus. Ultima sa declarație face referire la nivelul din fotbalul american față de nivelul campionatelor din Europa. Într-un interviu acordat pentru ESPN, suedezul s-a autointitulat ca fiind un Ferrari spre deosebire de restul fotbaliștilor din MLS pe care i-a asociat cu un Fiat.

Zlatan Ibrahimovic critică nivelul din MLS

“MLS nu este la nivelul Europei, să fim serioși. Înainte jucam cu fotbaliști de nivelul meu sau care se apropiau de nivelul meu și asta făcea ca legăturile din sistemul de joc să se lege mult mai repede și mult mai bine. Aici sunt ca un Ferrari printre mai multe mașini Fiat și se poate ca Ferrari-ul să devină un Fiat sau Fiat-ul să devină un Ferrari”

“Dacă echipa merge bine și individual mi-ar merge bine, nu mă interesează lupta pentru Gheata de Aur, vreau doar să-mi ajut echipa și să înscriu cât mai multe goluri pentru a deveni campioni. Asta încerc să fac, este parte a job-ului meu, dar o competiție cu el (n.r. Carlos Vela) nu mă interesează”, a declarat Zlatan Ibrahimovic.

Ultima aroganță a lui Zlatan în MLS: „Eu sunt Ferrari, voi Fiat!”
Ultima aroganță a lui Zlatan în MLS: „Eu sunt Ferrari, voi Fiat!”

A avut aceeași problemă la naționala Suediei

Revenind la interviul în care se arăta nemulțumit de nivelul fotbalistic din MLS, Zlatan Ibrahimovic a declarat că a avut aceeași problemă la naționala Suediei: “Am avut exact aceeași problemă la națională, poate nu chiar atât de mult. Nu accept ca mingea să nu-mi vină sau să-mi vină prea târziu. Vreau ca echipa mea să se ridice la nivelul meu. Toate acest lucruri mă încetinesc și mă fac să nu joc la potențialul meu maxim”

„Fotbalul din America ar putea să fie mult mai dinamic, mult mai tactic și mult mai ritmic”, a mai adăugat Zlatan Ibrahimovic. Declarațiile au fost făcute înainte de derby-ul cu LAFC, supranumită și “El Traffico”.

  • 13 goluri și 3 assist-uri are Zlatan Ibrahimovic în 16 meciuri jucate în campionat pentru LA Galaxy