Fotbal intern

Ultima clauză dintre CFR Cluj și Edi Iordănescu! El este înlocuitorul lui Petrescu!

02.06.2018 | 15:46
Ultima clauza dintre CFR Cluj si Edi Iordanescu El este inlocuitorul lui Petrescu

Ardelenii se vor despărți oficial de Dan Petrescu și negociază intens pentru numirea unui înlocuitor pe măsură. Ultima clauză dintre CFR Cluj și Edi Iordănescu.

Gruparea din Gruia a tatonat și pistele Șumudică și Victor Pițurcă, dar alesul este fiul lui Anghel Iordănescu.

Rezilirea cu Dan Petrescu, primul pas!

Șefii celor de la CFR Cluj au fost înștiințați de către Dan Petrescu în legătură cu rezilierea contractului. Deși ardelenii au încercat o ofertă disperată de ultimă oră, oferindu-i un bonus de 500.000 de euro pe lângă banii pe care îi avea deja, Petrescu e decis să plece în China. În aceste condiții, părțile se află în tratative pentru a stabili suma finală pe care antrenorul o va plăti drept clauză și apoi vor anunța despărțirea definitivă.

Ultima clauză dintre CFR Cluj și Edi Iordănescu! Ce îl mai separă de campioana României

Cum Petrescu pleacă sigur, ardelenii trebuie să rezolve rapid problema înlocuitorului. Conform informațiilor FANATIK.RO, deși au purtat discuții cu Marius Șumudică și Victor Pițurcă, marele favorit să ocupe banca tehnică a celor de la CFR Cluj este Edi Iordănescu. Mutarea, anunțată de FANATIK.RO încă din aprilie, este foarte aproape de a fi finalizată. Părțile au negociat în aceste zile ultimele detalii ale contractului ce ar urma să fie semnat pentru trei sezoane!

Singura problemă a fost legată de clauza de reziliere pe care Iordănescu o va avea în acordul cu CFR! Aceasta va fi de peste 400.000 de euro, deși, inițial, clujenii ar fi dorit ca aceasta să fie dublă. Șefii grupării din Gruia se tem că tehnicianul ar putea primi o propunere financiară extrem de avantajoasă din țările arabe și ar putea pleca în mijlocul campionatului. Până la urmă, părțile s-au pus de acord și, dacă nu apar surprize de ultimă oră, după ce Petrescu se va despărți de ardeleni, Edi Iordănescu va deveni oficial înlocuitorul său la CFR.