Ultima contribuţie a lui Bogdan Bălănescu la Dinamo! Cum i-a salvat pe “câini”. Exclusiv

EXCLUSIV FANATIK
Razvan Nicolae    Cristi Coste   
în Dinamo
27/11/2020, 16:18
Ultima contribuţie a lui Bogdan Bălănescu la Dinamo! Cum i-a salvat pe “câini”. Exclusiv EXCLUSIV FANATIK
Ultima contribuţie a lui Bogdan Bălănescu la Dinamo! Cum i-a salvat pe "câini"

Bogdan Bălănescu este istorie la Dinamo, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate. Fostul director general al clubului şi-a luat adio de la echipă, însă a avut o ultimă contribuţie în salvarea de la depunctarea clubului.

FANATIK a aflat că Bogdan Bălănescu a adus 165.000 de euro în conturile clubului, sumă care o ajută pe Dinamo să scape de depunctare. “Câinii” trebuiau să plătească banii către terţi până pe 30 noiembrie, altfel formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare ar fi pierdut şase puncte.

Din informaţiile FANATIK, o mare parte din suma intrată în conturile lui Dinamo a venit de la Nicolae Badea, fostul preşedinte al Consiliului de Administraţie al formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Bogdan Bălănescu şi ultima contribuţie la Dinamo

Dinamo a făcut rost de suma necesară ca să scape de depunctare, conformgsp.ro. Dacă nu ar fi plătit 165.000 de euro, datorii pentru care clubul a fost notificat de FRF, “câinii” ar fi pierdut şase puncte şi ar fi ajuns pe ultimul loc în clasament.

Pe lângă ajutorul oferit de Nicolae Badea, Bogdan Bălănescu a mai obţinut o parte din bani, care să ajungă la cei 165.000 de euro, de la Orlando Nicoară, şeful EAD, firma care deţine drepturile TV pentru meciurile din Liga 1.

Astfel, înainte să plece de la Dinamo, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, Bogdan Bălănescu s-a zbătut pentru ca banii să ajungă în conturile clubului şi să fie evitată depunctarea, cu toate că a fost dat afară de la echipă.

Dinamo şi-a pierdut locul în Comitetul Executiv al FRF

După îndepărtarea lui Bogdan Bălănescu de la Dinamo, clubul şi-a pierdut locul în Comitetul Executiv al FRF. Fostul oficial al “câinilor” şi Valeriu Argăseală erau reprezentanţii cluburilor din Liga 1 la şedinţele din cadrul Federaţiei Române de Fotbal.

În locul lui Bogdan Bălănescu, cluburile din Liga 1 l-au ales pe Ciprian Paraschiv, preşedintele lui Poli Iaşi. Votul a avut pe 24 noiembrie în cadrul Adunării Generale a membrilor Ligii Profesioniste de Fotbal.

“Ca urmare a votului exprimat de reprezentanții cluburilor din primul eșalon, Ciprian Paraschiv, președintele ACSM Politehnica Iași, îl va înlocui pe Bogdan Bălănescu în Comitetul Executiv. Cu 10 voturi în favoarea sa, Ciprian Paraschiv a câștigat alegerile în fața lui Ovidiu Costeșin (Universitatea Craiova), cel care a reprezentat opțiunea celorlalte 6 cluburi din Liga 1”, a anunţat FRF pe site-ul oficial.

Închide ×