News

Ultima convorbire a Luizei Melencu a fost făcută publică: „Hai, tati, că a oprit o mașină să mă ia”

09.09.2019 | 09:49
Luiza Melencu a dispărut încă din luna aprilie. Sursa foto - facebook

Ultima convorbire a Luizei Melencu a fost făcută publică. Conform spuselor fetei, a devenit clar ca lumina zilei că adolescenta s-a urcat într-o mașină de ocazie. În mod normal, aceasta trebuia să înceapă școala pe 9 septembrie. Intra în clasa a 12-a și se pregătea pentru examenul de Bacalaureat. De 148 de zile, nimeni nu mai știe însă nimic despre ea. Gheorghe Dincă, bărbatul arestat pentru uciderea Alexandrei Măceșanu a precizat că printre victimele lui s-a aflat și Luiza.

Ultima convorbire a Luizei Melencu a fost făcută publică

La chiar primul interogatoriu al polițiștilor, Dincă a recunoscut că el a ucis-o pe Alexandra Măceșanu, dar și pe Luiza Melencu. Cu toate acestea, conform unor surse din cadrul anchetei, în maşina şi în casa celui poreclit între timp de opinia publică „monstrul din Caracal” nu au fost descoperite dovezi, adică obiecte sau chiar urme biologice care să demonstreze măcar că Luiza Melencu ar fi trecut vreodată pe acolo.

Bunicii spun că Luiza Melencu a plecat în ziua dispariției la Caracal pentru a scoate bani. Mama ei, plecată la muncă în Anglia a acceptat să-i trimită suma dorită pentru a-și cumpăra o pereche de adidași. O pană de curent i-a schimbat planurile fetei care avea să vorbească la telefon cu mama ei la puține minute distanță. La ora 11.24 a anunţat-o pe femeie că “e prin gura parcului (n.r. – intrarea în parc) şi merge acasă. Ne auzim acasă, mi-a zis. Să ai grijă cu cine te urci în maşină, i-am spus”, îşi aminteşte femeia.

Ultima convorbire a Luizei Melencu a fost făcută publică. Luiza Melencu
Gheorghe Dincă a spus că el a ucis-o pe Luiza Melencu. Sursa foto – facebook

„Hai, tati, că a oprit o mașină să mă ia”

A urmat o discuție tot prin telefon cu bunicul. I-a transmis acestuia că merge să ia o mașină de ocazie și se îndreaptă către casă. Ultimul apel al fetei ar fi cel de la ora 11.30, când Luiza Melencu a vorbit cu tatăl ei. Bărbatul care era și el la muncă în Italia o sunase, dar ea n-a putut să-i răspundă. Când l-a sunat înapoi, ultimele cuvinte cu care fata a terminat convorbirea au fost: “Tati, hai, hai că a oprit o maşină să mă ia! Ne auzim când ajung acasă”.

Din păcate, Luiza Melencu nu a mai ajuns niciodată acasă și despre ea aproape că nu se știe nimic de 148 de zile. Bunicii și părinții nu mai au lacrimi să-și plângă drama, în timp ce autoritățile spun că încă cercetează cazul

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri