Fotbal intern

Ultima declarație a lui Martin Tudor din postura de fotbalist: „Nu mă mai puteam concentra aşa mult în ultimul timp”

30.03.2020 | 14:52
Ultima declaratie a lui Martin Tudor din postura de fotbalist Nu ma mai puteam concentra asa mult in ultimul timp
Ultima declarație a lui Martin Tudor din postura de fotbalist: „Nu mă mai puteam concentra aşa mult în ultimul timp”
ADVERTISEMENT

Vestea tragică a morții lui Martin Tudor a cutremurat fotbalul românesc, iar mii de fani din toată țara au luat cu asalt rețelele de socializare pentru a-i aduce un omagiu fostului portar al Stelei.

Martin Tudor s-a retras din fotbal în 2008, după un sezon la „U” Cluj, declarând că nu mai simte motivația să joace fotbal și își dorea să stea mai mult cu familia.

ADVERTISEMENT

Ultima declarație a lui Martin Tudor din postura de fotbalist

Martin Tudor a avut o carieră impresionantă, reușind să câștige două titluri de campion și o Supercupă a României cu Steaua. Fostul portar s-a retras din cariera de fotbalist profesionist în 2008, după un sezon petrecut la „U” Cluj.

Fostul portar a explicat motivul pentru care a ales să se retragă din fotbal și a menționat că nu mai simțea nicio motivație, iar dorul de familie a fost mai important pentru el.

ADVERTISEMENT

„Deşi am avut mai multe oferte în această vară, am decis să renunţ la carieră. Îmi voi lua o vacanţă pentru că am jucat destul. Am o vârstă şi cred că era timpul să ies, nu mă mai puteam concentra aşa mult în ultimul timp.

Voi sta mai mult timp cu familia, dar e posibil ca pe viitor să revin în fotbal, nu ştiu încă”,  au fost cuvintele lui Martin Tudor rostite pe data de 16 iulie 2008.

ADVERTISEMENT

Vestea morții sale i-a devastat pe foștii colegi

Vestea morții lui Martin Tudor i-a devastat pe foștii săi colegi de la Steaua, care încă nu pot concepe că fostul portar nu mai trăiește. Nicolae Dică a vorbit pentru FANATIK despre dispariţia lui Martin Tudor:

A fost un băiat de milioane. Era vesel, mereu cu zâmbetul pe buze. Îmi amintesc că mereu a fost foarte fericit la victorii. Nu contează că juca sau nu juca sau chiar dacă nu prindea lotul. Când venea în vestiar după victorie era foarte bucuros.

ADVERTISEMENT

Îi şi spuneam atunci cât de mare bucurie avea. Nu era omul pe care să te poţi supăra. Era mereu cu energie pozitivă. A iubit mult clubul acesta. O mare tragedie şi nu îmi vine să cred. Îmi găsesc cu greu cuvintele în aceste momente”, a spus Nicolae Dică.

  • 43 de ani împlinise Martin Tudor pe 10 iunie
ADVERTISEMENT