News

Ultima diversiune a lui Liviu Dragnea! Cum a păcălit presa și protestatarii

27.05.2019 | 17:31
Ultima diversiune a lui Liviu Dragnea  Cum a pacalit presa si protestatarii

Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a primit astăzi o condamnare de 3 ani și jumătate în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Dragnea a ținut lumea pe jar și a stat mai mult de două ore până să se predea în apartamentul său din nordul Capitalei. Apoi, de la garajul blocului lui Liviu Dragnea a plecat o Skoda Superb de culoare neagră cu geamurile fumurii.

Ultima diversiune a lui Liviu Dragnea. A momit presa cu o mașină goală!

Imediat s-au angajat în urmărirea Skodei Superb mai multe mașini de la presă care filmau în format live parcursul pe care automobilul l-a avut în capitală. Mașina a plecat din zona Domenii către 1 mai, apoi Piața Victoriei, Calea Victoriei sau Guvern. Traseul mașiniis-a întors însă când se îndrepta spre penitenciar și mergea în cerc.

Între timp, o a doua mașină care aparținea Poliției a plecat din parcare. Era vorba despre o Dacia Duster de culoare mai închisă, în care se afla de fapt președintele PSD. Dragnea a fost apoi adus la Penitenciarul Rahova, unde mașina a fost parcată direct în interiorul închisorii de maximă siguranță.

Liviu Dragnea se afla de fapt în mașina poliției *foto: g4media.ro

Liviu Dragnea, întâmpinat cu urale la închisoarea Rahova

Protestatarii l-au așteptat în număr destul de mare la Penitenciarul Rahova pe Liviu Dragnea. Mai mulți oameni l-au huiduit și înjurat pe președintele PSD, în momentul în care mașina a parcat în interiorul închisorii. Mai mult, unul dintre proestatarii a aruncat cu o hârtie igienică în mașină.

Liviu Dragnea a fost trimis în judecată de procurorii DNA în 15 iulie 2016. Judecata pe fond a început la instanța supremă pe 31 ianuarie 2017 și s-a finalizat pe 15 mai 2018, după 15 termene de judecată. Pe lângă condamnarea suferită în dosarul angajărilor fictive, Dragnea mai are un dosar pe rol, ceea ce înseamnă că ar putea să primească o nouă pedeapsă.