Life

Ultima dorință a unui iubit cântăreț din România. Le-a spus apropiaților chiar pe patul de moarte. ”A lăsat vorbă tuturor”

Ultima doleanță avută de un cântăreț cunoscut din țară. A rostit aceste cuvinte în fața tuturor, în ultimele clipe de viață.
09.06.2024 | 20:20
Ultima dorinta a unui iubit cantaret din Romania Lea spus apropiatilor chiar pe patul de moarte A lasat vorba tuturor
Ultima doleanță avută de un cântăreț cunoscut din țară. A rostit aceste cuvinte în fața tuturor, în ultimele clipe de viață. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Ultima dorință a unui iubit cântăreț din România. Le-a spus apropiaților chiar pe patul de moarte. A lăsat vorbă tuturor înainte de a trece la cele veșnice în cursul zilei de marți, 4 iunie 2024. Abia acum a ieșit la iveală totul.

Ultima doleanță avută de un cântăreț cunoscut din țară. A rostit aceste cuvinte în fața tuturor, în ultimele clipe de viață

Ultima doleanță avută de un cântăreț cunoscut din țară. A rostit aceste cuvinte în fața tuturor, în ultimele clipe de viață. Neluță Neagu le-a transmis celor dragi câteva lucruri de mare valoare înainte de a muri.

ADVERTISEMENT

Fiul regretatului lăutar a mărturisit ce dorință și-a exprimat artistul pe patul de moarte. Se pare că muzicianul i-a îndemnat pe cei care l-au cunoscut, dar și pe alți oameni să își îndrepte privirea spre credință.

Le-a cerut să se pocăiască pentru că venirea Mântuitorului pe Pământ este aproape. Cântărețul era de religie penticostală, motiv pentru care slujba de înmormântare a avut loc la Biserica Penticostală Maranata din localitatea Dămăroaia.

ADVERTISEMENT

„Cu durere în suflet, vă anunțăm că tatăl nostru și îndrăgitul artist, Neluță Neagu, a plecat la cele veșnice.  În urmă cu nouă zile, tatăl meu s-a predat Bunului Dumnezeu.

Ne-a îndemnat pe toți, colegii săi, prietenii săi și întreaga noastră familie, să ne pocăim, deoarece venirea Domnului Isus este iminentă! Cu drag, familia Neagu”, a fost mesajul transmis de băiatul lui Neluță Neagu pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Cine a fost lăutarul Neluță Neagu

Neluță Neagu a fost unul dintre cei mai apreciați și iubiți lăutari din industria muzicală. A cântat alături de artiști de renume, printre care se numără Florin Salam și Costel Biju, la numeroase petreceri și evenimente.

Unul dintre cântăreții care a lăsat un mesaj de condoleanțe pe social media este Tzancă Uraganu. Din păcate, în urmă cu ceva vreme începuse să se confrunte cu probleme medicale, în pandemie fiind diagnosticat cu Covid-19.

ADVERTISEMENT

La acea vreme s-a fotografiat cu mască de protecție. Ulterior, la finalul anului 2023 a suferit o intervenție chirurgicală, însă recuperarea nu a decurs conform așteptărilor. Familia nu a oferit detalii prea multe despre cauzele decesului.

Regretatul lăutar a murit la un an de când și-a condus pe ultimul drum soția, Carmen Stăncioiu. Din păcate, Neluțu Neagu se confrunta cu neplăceri și de ordin financiar pentru că fiul său a făcut multe împrumuturi la cămătari. Era pe punctul de a pierde casa evaluată la 300.000 de euro.

ADVERTISEMENT
Tags:
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu...
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu un politician foarte controversat la Hilton Budapesta
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay.
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay. "Preţuri la fel de mari ca în Italia"
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi...
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui...
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui Donald Trump. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit...
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit din minți
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al...
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al soțului și al fiului ei. ''Îți spunem adio, iubirea noastră!''
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör:...
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör: „Nu mai este cale de întoarcere”
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție...
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție socială. „Să adaugi ani vieții și viață anilor”