Fotbal international

Ultima filmare cu Diego Maradona în viață: „Am primit o lovitură, dar totul e în regulă”. Video

03.02.2021 | 16:26
Ultima filmare cu Diego Maradona in viata Am primit o lovitura dar totul e in regula Video
ADVERTISEMENT

A fost publicată ultima filmare cu Diego Maradona în viață, după ce a fost operat pe creier și a fost externat. „El Pibe d’Oro” părea foarte slăbit și obosit și transmite un mesaj doctorului Leopoldo Luque, din casa sa din Tigre.

O nouă înregistrare cu Maradona a apărut în presa din Argentina, la scurt timp după ce o convorbire uluitoare care a avut loc imediat după moartea celui mai mare fotbalist din toate timpurile a fost făcută publică.

ADVERTISEMENT

Și alte imagini șocante cu Maradona au apărut în spațiul public, dar și momente emoționante surprinse de o vecină a marelui fotbalist.

Ultima filmare cu Maradona: „Știi că nu îmi plac intimitățile”

Clipul a fost înregistrat în casa lui Maradona din cartierul San Andres de Tigre, în bucătărie, alături de Veronica Ojeda, partenera lui, iar imaginile au fost publicate de către televiziunea argentiniană Cronica TV și care a fost apoi preluat de Marca.

ADVERTISEMENT

Diego Armando Maradona a murit la doar 60 de ani, iar controversele privind decesul său umplu paginile publicațiilor din lumea întreagă, chiar și la câteva luni după moartea sa.

În imaginile de mai sus, Maradona transmite un scurt mesaj medicului său, Leopoldo Luque, care acum este cercetat pentru moartea lui „El Dios”: „Am primit o lovitură, dar totul este în regulă. Știi că nu-mi plac intimitățile, dar când sunt cu oameni buni ies din cochilia ma. Te sărut, Luque. Leopoldo Jacinto Luque”, mai spune Maradona vizibil afectat, dar într-o dispoziție bună.

ADVERTISEMENT

Diego Maradona putea fi salvat

Procurorii care investighează dispariția argentinianului au descoperit o promisiune neonorată care l-ar fi putut ține în viață pe fostul mare fotbalist. Locatarii din cartierul Tigre au fost înștiințați de situația medicală a lui Maradona, iar în complex trebuia să fie permanent o ambulanță, care însă nu a mai ajuns niciodată.

Momentan nu se cunoaște vinovatul pentru această neglijență. Principalii suspecți sunt spitalul la care a fost operat sau administratorii cartierului unde s-a stins Diego. Ultimele rezultate ale autopsiei în cazul morții lui Diego Maradona au arătat că argentinianul nu avea alcool sau droguri ilegale în sânge în momentul decesului. Cu toate acestea, în urma studiilor toxicologice, au fost detectate droguri psihoactive.

ADVERTISEMENT

Cel mai mare fotbalist din toate timpurile a murit falit și trăia exclusiv din salariul de la Gimnasia La Plata. În plus, nu mai puțin de șase persoane afirmă că sunt copiii lui Diego Armando Maradona și din această cauză incinerarea sa a fost interzisă de către justiția argentiniană.

ADVERTISEMENT