News

Ultima imagine cu Marcel Toader în viaţă. Fotografiat cu doar câteva ore înainte să moară. Ce făcea

04.08.2019 | 17:51
Ultima imagine cu Marcel Toader in viata Fotografiat cu doar cateva ore inainte sa moara Ce facea

Moartea fulgerătoare a lui Marcel Toader, la doar 56 de ani a șocat întreaga lume a showbiz-ului românesc. Fostul om de afaceri s-a stins din viață în urma unui stop cardio-respirator suferit sâmbătă, 3 august, când se afla în casa unui prieten. De altfel, fotografia postată de acesta arată că nimic nu prevestea tragedia ce avea să se petreacă.

Marcel Toader, fotografiat alături de prietenul său, cu doar câteva ore înainte să moară

Este vorba despre Johnny Săndulescu, artistul asistând neputincios la înfiorătoarea scenă  în urma căreia Marcel toader și-a pierdut viața. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru cunsocutul afacerist, acesta fiind declarat decedat după aproape o oră, timp în care s-au efectuat manevre de resuscitare.

Bunul său prieten a fost cel care a anunțat cumplita veste, printr-un mesaj publicat pe rețelele de socializare. „RIP PRIETENE acum 30 min a murit MARCEL TOADER”, a scris Johnny Săndulescu, în casa căruia s-a stins Marcel Toader. În fotografia postată alături de mesaj, cei doi apar râzând, pe marginea piscinei.

Marcel Toader, alături de bunul său prieten, Johnny Săndulescu. Sursa foto: click.ro
Marcel Toader, alături de bunul său prieten, Johnny Săndulescu. Sursa foto: click.ro

Problemele i-au grăbit sfârșitul lui Marcel Toader

Personaj controversat, Marcel Toader a avut parte de-a lungul timpului de numeroase probleme, mai ales de ordin financiar. . Cele mai recente erau legate de datorii uriașe acumulate la întreținere, restanțe ce ajungeau până la 135.000 de lei, motiv pentru care s-a văzut nevoit să plece din blocul în care locuia.

Eu am de dat bani statului, procese la tribunal care urmează. Eu mai pot locui în apartamentul meu numai că o să plec de acolo pentru că nu mai vreau să mai stau acolo, mă mut în altă parte. Singur, bineînțeles că singur. Eu am lăsat în spate multe apartamente echipate și multe case. Asta nu e o problemă pentru mine. Pentru mine problema financiară nu e o problemă. Eu am pierdut în viața mea mult din punct de vedere material… Din cenușă m-am ridicat și de acolo am plecat. Nu mi-a fost frică de ziua de mâine”, spunea Marcel Toader în ultimul său interviu.

 

 

 

Tags: