Life

Ultima imagine postată de Elena Udrea înainte să ajungă după gratii

Elena Udrea a postat o imagine cu fata și soțul ei pe data de 5 aprilie, cu două zile înainte să afle sentința în urma căreia va fi nevoită să stea după gratii.
07.04.2022 | 15:27
Ultima imagine postata de Elena Udrea inainte sa ajunga dupa gratii
ADVERTISEMENT

Ultima imagine postată de Elena Udrea, cu două zile înainte să afle condamnarea definitivă în dosarul Gala Bute, a strâns mii de aprecieri din partea comunității sale de pe Facebook.

Elena Udrea, imagine cu fetița și partenerul de viață înainte de condamnare

O imagine de care fostul ministru al Turismului nu se va mai putea bucura multă vreme. Udrea a publicat o fotografie în care apar partenerul ei de viață, Adrian Alexandrov, și fiica lor, Eva Maria, surprinși dimineața, într-un moment emoționant tată-fată.

ADVERTISEMENT

„Morning eyes, morning mood”, este textul pe care Udrea l-a scris în descrierea imaginii de pe Facebook. Fotografia cu cele două comori din viața sa a strâns peste 13.000 de like-uri și sute de comentarii.

Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute de către Înalta Curte de Casație și Justiție. Decizia este una definitivă, prin urmare fosta blondă de la Cotroceni va trebui să își ispășească pedeapsa. Avocații ei nu mai pot, astfel, ataca hotărârea judecătorilor.

ADVERTISEMENT
Ultima imagine postată de Elena Udrea pe Facebook. Foto: Facebook

6 ani de pușcărie pentru Elena Udrea, în dosarul Gala Bute

Elena Udrea a depus o contestație în anulare a unei decizii mai vechi legate de dosarul în care a fost inculpată. Completul de 5 judecători de la ÎCCJ a respins drept nefondată solicitarea fostei vedete a Partidului Democrat Liberal.

Decizia de condamnare la 6 ani de închisoare cu executare a fost luată în unanimitate, un lucru important de precizat în acest caz.  În luna iunie a anului 2018, Udrea fusese condamnată în acest dosar la 6 ani pentru luare de mită și abuz în serviciu, însă la acea vreme fosta ministră era în Costa Rica, unde solicitase azil politic.

ADVERTISEMENT

În țara latino-americană a stat chiar și în arest o perioadă, urmând să se întoarcă în România în anul 2019.

Perioada de ședere în arestul din Costa Rica s-a încheiat pentru Elena Udrea în decembrie 2018, în urma unei decizii date de Curtea Constituțională. Forulș a declarat că sunt ilegale completurile de 5 judecători de la instanța supremă.

ADVERTISEMENT

Elena Udrea a sperat că va reuși să își dovedească nevinovăția în dosarul Gala Bute, fapt pentru care a și dorit să revină în țară în iulie 2019. Argumentele apărării sale nu au convins, în cele din urmă, magistrații.

ADVERTISEMENT