Fotbal international

Ultima modă în Dubai. Cum s-au distrat Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

27.03.2019 | 08:46
Ultima moda in Dubai Cum sau distrat Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan

Profitând de pauza din competițiile interne datorată meciurilor echipelor naționale, antrenorul Laurențiu Reghecampf și impresarul Anamaria Prodan s-au distrat după ultima modă la Dubai. Cei doi au petrecut o minivacanță în deșertul arab la doar o săptămână după ce tehnicianul român și-a prelungit contractul cu formația Al Wasl din Emiratele Arabe Unite.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au distrat după ultima modă la Dubai

Astfel, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan nu au stat pe gânduri și s-au distrat după ultima modă la Dubai. Cei doi au mers în deșertul arab acolo unde s-au dat cu plăcile de surf printre dunele de nisip și au admirat și fotografiat peisajul. Și cum căldura era dogoritoare, Anamaria Prodan a decis să rămână în costul de baie și să profite de soarele deșertului.

Anamaria Prodan încearcă să profite la maximum de timpul liber și ori de câte ori are ocazia își vizitează soțul în zona Golfului. În urmă cu o săptămână, cei doi, împreună cu fostul internațional Adrian Mutu, dar și alți prieteni și rude, au fost la restaurantul Nusr-Et Streakhouse. Mai mult, aceștia au avut ocazia să fie serviți chiar de celebrul bucătar turc Nusret Gokce, cel cunoscut drept Salt Bae.

Anamaria Prodan a făcut plajă în deșertul din Arabia
Anamaria Prodan a făcut plajă în deșertul din Arabia

Reghecampf, criticat de Ilie Dumitrescu

La petrecerea de la celebrul restaurant din Dubai, toate privirile s-au îndreptat către tehnicianul Laurențiu Reghecampf, care a surprins prin îmbrăcămintea pe care a ales-o. Ținuta antrenorului nu a fost și pe placul fostul internațional Ilie Dumitrescu: Este un outfit curajos. Trebuie să îți asumi când te îmbraci în chestia asta. Depinde și unde îl porți. Mai sunt petrecerile alea, pijama party sau private party. Outfit-ul ăsta e potrivit când vii din altă zonă, nu ca antrenor. Nu e Beckham”.

În ultimele zile a existat un diferend pe tema sumei de transfer a internaționalului român Nicolae Stanciu de la Sparta Praga la Al Ahli. Impresarul Giovanni Becali a declarat că transferul s-a făcut pe 4,5 milioane de euro și nu pe 10 milioane așa cum anunțase Anamaria Prodan și presa arabă. FANATIK.RO a investigat această mutare și a reușit să decâlcească misterul sumei pe care arabii au plătit-o pentru decarul naționalei.