Life

Ultima năzbâtie a Prințului George. Ce le-a spus fiul lui William și Kate colegilor de clasă: „Tatăl meu va fi rege, așa că ar fi bine să aveți grijă”

Ultima năzbâtie a Prințului George. Ce a putut să le spună colegilor de clasă atunci când a fost supărat. Le-a reamintit că este fiul unui rege.
28.09.2022 | 12:52
Ultima nazbatie a Printului George Ce lea spus fiul lui William si Kate colegilor de clasa Tatal meu va fi rege asa ca ar fi bine sa aveti grija
Ultima năzbâtie a Prințului George. Ce le-a spus copiilor din clasă. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Prințul George ar fi făcut o năzbâtie chiar la școală. Acesta le-a spus colegilor că tatăl lui va fi rege.

Ultima năzbâtie a Prințului George. Ce le-a spus copiilor din clasă

După o discuție cu colegii în care băiatul în vârstă de nouă ani care urmează să moștenească tronul Marii Britanii a fost destul de supărat, acesta a decis să le reamintească acestora cine este tatăl lui și chiar i-a amenințat că este fiul unui viitor rege, așa că ar trebui să aibă grijă la felul în care se comportă cu el.

ADVERTISEMENT

Aceste dezvăluiri despre ultima năzbâtie a Prințului George au fost făcute de Katie Nicholl, un expert regal, în cartea „The New Royals”.

„Tatăl meu va fi rege, așa că ar fi bine să aveți grijă”, le-ar fi spus Prințul George colegilor, scrie expertul regal.

ADVERTISEMENT

În aceeași carte mai este specificat și faptul că cei trei copii ai Prințului William cu ducesa Kate sunt crescuți în spiritul atribuțiilor pe care o să le aibă în viitor și inclusiv Prințul George este pregătit pentru faptul că tatăl lui va deveni rege și această funcție va fi moștenită și de către el.

Chiar și așa, Prințul William și soția lui, ducesa Kate, nu vor să le îngreuneze copiilor viețile cu îndatoririle pe care le au.

ADVERTISEMENT

„Își cresc copiii, în special pe Prințul George, pentru rolul pe care îl moștenesc, dar nu vor să îi îngreuneze cu simțul datoriei”, mai scrie Katie Nicholl.

Prințul George a aflat că va fi rege la șapte ani

De asemenea, nu se știe în ce condiții a avut loc această discuție între Prințul William și fiul său cel mare în vârstă de nouă ani referitor la faptul că el va prelua atribuțiile de rege într-o bună zi, lucru cu care i-a amenințat acum pe colegii săi.

ADVERTISEMENT

Totuși, ceea ce se știe este că Prințul George a fost înștiințat de părinții săi că o va ajunge rege într-o bună zi, peste ani, pe când avea doar șapte ani.

„William nu a dezvăluit exact cum și când i-a dat vestea cea mare fiului său. Poate, într-o bună zi, ne va povesti chiar George. Dar undeva în preajma celei de-a 7-a aniversări se vehiculează că părinții lui i-au oferit mai multe detalii despre viața de viitor rege.

Decizia cuplului de a sta față în față cu fiul lor și de a-i comunica, răspicat și sincer, ce-l așteaptă în viitor are legătură și cu modul haotic în care i s-a comunicat lui William acest lucru”, a mai spus autoarea cărții, citată de Daily Mail.

ADVERTISEMENT