Fotbal intern

Ultima nebunie a lui Budescu! Din ce poziție imposibilă a marcat la antrenamentul Astrei. Video

18.01.2021 | 00:36
Ultima nebunie a lui Budescu Din ce pozitie imposibila a marcat la antrenamentul Astrei Video
ADVERTISEMENT

Constantin Budescu a reușit o nouă nebunie cu mingea de fotbal la un antrenament al echipei sale Astra Giurgiu. Mijlocașul ofensiv a trimis mingea în poartă dintr-un unghi aproape imposibil, iar execuția a fost filmată de colegii săi.

Ajuns la meciul cu numărul 200 în Liga 1, Budescu are de gând să continue în același ritm atât pe teren cât și la antrenamente unde continuă să uimească.

ADVERTISEMENT

Execuția fotbalistului lui Astra este una antologică care cu siguranță va ajunge virală în toată lumea datorită gradului de dificultate.

Ultima nebunie a lui Budescu! Din ce poziție imposibilă a marcat la antrenamentul Astrei. Video

Constantin Budescu face ce face și ajunge in prim plan datorită tehnicii cu balonul de care dă dovadă mereu, însă de această dată a depășit orice imaginație și cu siguranță va ajunge în topul vizualizărilor cu noua sa execuție de excepție.

ADVERTISEMENT

Budescu a tras senzațional de pe tunelul care duce la vestiare fără ca măcar să vadă poarta unde urma să trimită mingea, dintr-un unghi mai dificil decât la o lovitură de la colț fotbalistul a marcat impecabil.

Acesta nu este la prima reușită de acest gen, marcând în trecut și din alte unghiuri extrem de dificile, pe când era la FCSB de pe o alee a complexului de antrenament sau chiar din parcarea stadionului.

ADVERTISEMENT

Constantin Budescu vs. FCSB, meciul 200 în Liga 1

Constantin Budescu a ajuns la meciul contra celor de la FCSB la meciul cu numărul 200 în Liga 1, având în continuare de gând să continue cu același entuziasm fotbalul ca și până acum.

“Mă bucur mult că am ajuns la borna 200 și sper la cât mai multe, că tot mă văd unii lăsat”, a declarat după meci Budescu în replică la unele zvonuri care apăruseră în ultimul timp.

ADVERTISEMENT

Cele mai multe partide în toate competițiile (174)  le-a strâns la Astra Giurgiu pentru care a și reușit cele mai bune performanțe, fiind supranumit “Eroul de la Nicosia”, fiind providențial într-o partidă de Europa League contra celor de la Omonia.

ADVERTISEMENT