Sport

Ultima ofertă a lui Gigi Becali pentru transferul lui David Miculescu de la UTA Arad la FCSB! 900.000 de euro plus un jucător. Exclusiv

FANATIK a aflat care este ultima ofertă a lui Gigi Becali pentru transferul lui David Miculescu de la UTA Arad la FCSB. Patronul "roş-albaştrilor" pune pe masă 900.000 de euro şi un jucător.
29.07.2022 | 21:30
Ultima oferta a lui Gigi Becali pentru transferul lui David Miculescu de la UTA Arad la FCSB 900000 de euro plus un jucator Exclusiv
UTA Arad a primit o ultimă ofertă, de la Gigi Becali, pentru transferul lui David Miculescu la FCSB
ADVERTISEMENT

Calificarea celor de la FCSB în turul 3 din Conference League i-a deschis apetitul lui Gigi Becali pentru noi transferuri. Una dintre ţintele patronului este David Miculescu, jucătorul lui UTA Arad, iar FANATIK a aflat care este ultima ofertă venită pe adresa “Bătrânei Doamne”.

Gigi Becali a pregătit ultima ofertă pentru David Miculescu. Ce jucător de la FCSB poate fi inclus în afacerea cu UTA Arad

Din informaţiile FANATIK, Gigi Becali vrea să ofere 900.000 de euro plus un jucător la alegere, de pe o listă cu trei nume, pentru David Miculescu. Imediat după calificarea FCSB-ului în turul 3 preliminar din Conference League, patronul “roş-albaştrilor” a anunţat că-l vrea din nou pe mijlocaşul ofensiv de 21 de ani.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că pe lista de trei nume, de pe care UTA Arad ar putea alege un jucător, se regăsesc Andrei Vlad, Denis Haruţ şi Răzvan Oaidă. Acum, Gigi Becali aşteaptă un răspuns din partea arădenilor la această ultimă ofertă făcută.

De altfel, Gigi Becali a urcat oferta în ultimele ore. Iniţial, imediat după ce FCSB a eliminat-o pe Saburtalo Tbilisi, acesta susţinea că ridicase oferta de la 500.000 de euro la 700.000 de euro. Suma a crescut din nou, după ce FANATIK a aflat că Gigi Becali este dispus acum să dea 900.000 de euro.

ADVERTISEMENT

“Da, îl vreau pe David Miculescu. Costă 1,7 milioane de euro? Scade un milon. Am ridicat oferta de la 500.000 de euro la 700.000 de euro”, spunea Gigi Becali, la Digi Sport Special, imediat după FCSB – Saburtalo 4-2.

Transferul lui Pavol Safranko la FCSB a picat şi Gigi Becali îl vrea pe Alexandru Ișfan

Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, transferul lui Pavol Safranko, una dintre ţintele lui Gigi Becali din această perioadă, a picat. Atacantul slovac este sub contract cu Mamelodi Sundowns, iar clubul din Africa de Sud nu este dispus să-l cedeze gratis.

ADVERTISEMENT

În plus, Pavol Safranko mai are de primit nişte bani de la Mamelodi Sundowns şi nu este dornic să renunţe aşa de uşor la datoria pe care sud-africanii o au la el.

De asemenea, FCSB îl vrea pe Alexandru Işfan, fotbalist care se află şi pe lista Universităţii Craiova. Din informaţiile FANATIK, Gigi Becali este dispus să ofere 400.000 de euro, în timp ce FC Argeş vrea 700.000 de euro pentru mijlocaşul de 22 de ani.

ADVERTISEMENT

În primul meci din etapa a 3-a din SuperLiga, FC Argeş – U Cluj 3-1, Alexandru Işfan a fost cel mai bun jucător al piteştenilor. Fotbalistul de 22 de ani a marcat de două ori şi a oferit o pasă decisivă la a treia reuşită a echipei, semnată de Arnold Garita.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,05 este cota pentru „ambele marchează” la FCSB – FC U Craiova 1948 . Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT