News

ULTIMA ORĂ! Accident înfiorător pe Valea Oltului! Doi oameni au murit și patru sunt grav răniți după un impact frontal

20.07.2019 | 09:07
ULTIMA ORA Accident infiorator pe Valea Oltului Doi oameni au murit si patru sunt grav raniti dupa un impact frontal

Un accident înfiorător s-a produs chiar în această dimineață pe Valea Oltului! Doi oameni au murit şi alți 4 au fost răniți grav într-un incident rutier care a avut loc pe DN 7, în zona localităţii Călimăneşti-Seaca din judeţul Vâlcea. Acolo un TIR s-a ciocnit frontal cu un autoturism. Potrivit Poliţiei Judeţene Vâlcea, accidentul s-a produs în jurul orei 6.45 și impactul a fost unul cu adevărat devastator.

Accident înfiorător pe Valea Oltului!

În urma accidentului, au rezultat nu mai puțin de şase victime, dintre care două persoane au murit. La fața locului au fost chemate de urgență mai multe echipaje de intervenție. Cei care au alertat autoritățile au fost localnicii care spun că au auzit o frână asurzitoare apoi un zgomot infernal de fiare contorsionate. Primii oameni care au ajuns în dreptul accidentului spun că imaginea era una absolut înfiorătoare.

Oamenii au încercat să ajute victimele, dar pentru unii dintre pasagerii autoturismului s-a dovedit a fi prea târziu. Impactul a fost unul nimicitor și nici măcar intervenția de specialitate a medicilor nu a mai putut ajuta. Două ambulanțe și două mașini SMURD au ajuns imediat la locul accidentului. Acestea au fost însoțite și de o mașină de Pompieri, dar și de un echipaj de descarcerare care s-a chinuit minute bune să scoată trupurile din mașină.

Accident înfiorător pe Valea Oltului! Accident
Mai multe ambulanțe s-au deplasat la fața locului. sursa foto – protv.ro

Doi oameni au murit și patru sunt grav răniți după un impact frontal

Poliţiştii rutieri fac acum cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul. Oamenii legii au ascultat atât varianta martorilor şi au luat în calcul şi semnele vizibuile de frână de pe asfalt. Trebuie specificat că în urma impactului o mașină a ajuns pur și simplu într-o râpă, acolo unde localnicii au coborât prima oară pentru a încerca să-i ajute pe supraviețuitori. În acest moment, traficul pe DN 7 este blocat complet în zona accidentului.

Polițiștii fac apel către oameni să folosească rute ocolitoare deocamdată până la încheierea totală a cercetărilor. Cei 4 răniți au fost transportați de urgență la cea mai apropiată unitate medicală pentru îngrijiri suplimentare.