News

ULTIMA ORĂ! Ale cui sunt rămășițele găsite de autorități în pădure. Ce zice Alexandru Cumpănașu

08.08.2019 | 20:02
ULTIMA ORA Ale cui sunt ramasitele gasite de autoritati in padure Ce zice Alexandru Cumpanasu

Gheorghe Dincă i-a mințit din nou pe anchetatori. Oasele și cenușa găsite în sacii din pădurea din Caracal sunt ale unei fete cu vârsta cuprinsă între 12 și 17 ani. Este posibil ca rămășițele umane să fie tot ale Alexandrei Măceșanu.

Ale cui sunt rămășițele umane găsite în pădurea din Caracal?

Criminalul din Caracal se pare că i-a indus din nou în eroare pe anchetatori. Gheorghe Dincă minte în continuare și ascunde foarte multe informații. Raportul preliminar antropologic arată că oasele și dinții găsiți în pădurea aflată în apropierea casei lui Dincă aparțin unei fete cu vârsta cuprinsă între 12 și 17 ani. Este posibil ca respectivele rămășițe umane să fie tot ale Alexandrei Măceșanu, adolescenta care a reușit să sune la serviciul de urgență 112.

„Stați puțin că nu știu despre ce vorbiți. Nu mai alăturați numele Alexandrei în povestea asta cu Dincă. Nimic din ce spune el nu mai iau de bun. Nu este nicio dovadă că acele rămășițe aparțin Alexandrei. Cum este posibil să fie așa ceva? Acum descoperim că avea timp să se ducă și-n pădure”, a spus unchiul fetei.

Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei a aflat de la presă că oasele s-ar putea să fie ale Alexandrei. Nu i-a venit să creadă ce aude și a declarat că autoritățile încearcă să ascunsă ceva. „Din prima zi de anchetă și până azi am avut un milion de dubii juridice și obiective. Nu am cum să am încredere în autorități. Cum naiba a făcut Dincă să ducă oasele Alexandrei în pădure? Ceva nu se leagă. Foarte multe lucruri nu se leagă. Acum a dus-o și-n pădure. Cum, în zece ore?”, a declarat Cumpănașu la România TV.

Cumpănașu nu mai are încredere în autorități
Alexandru Cumpănașu le-a dat anchetatorilor indicii pe care nu le-au verificat. Sursa foto: sputnik.md

Alexandru Cumpănașu nu are încredere în autorități

„Am găsit indicii pe care le-am dat la parchet, dar acești oameni nu le-au verificat așa cum trebuia. Nici măcar nu s-au dus până acolo să verifice, nici la Arad. Nu are cum să fie un individ care a acționat solitar, clar face parte dintr-o rețea.”, a spus Cumpănașu despre criminalul din Caracal.

„De 12 -14 zile acești nemernici acoperă toate urmele. Dar au început să mai vadă legăturile din Italia. În sfârșit s-au trezit la realitate, merg pe această pistă. Dacă nu erau presa și televiziunea acești nemernici acopereau sute de cazuri.”, a adăugat unchiul Alexandrei Măceșanu.