Anunţ de ultimă oră: Budescu, la Astra! “S-a ajuns la o înţelegere!”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
24/08/2016, 00:02
Anunţ de ultimă oră: Budescu, la Astra! “S-a ajuns la o înţelegere!”

UPDATE, ORA 19:13 / Marius Şumudică, antrenorul formaţiei Astra Giurgiu, a vorbit despre situaţia lui Constantin Budescu şi a dezvăluit că cele două părţi au ajuns la un acord pentru împrumutul mijlocaşului. “Din ce am vorbit cu Dani Coman a ajuns la o înţelegere. Într-un final a căzut de acord cu echipa din China şi ni l-au împrumutat pînă pe 31 decembrie. Probabil după această întrerupere îl veţi revedea pe Budescu în echipa de start a Astrei”, a spus Marius Şumudică.

Constantin Budescu nu a reuşit să se acomodeze la formaţia Dalian Yifang, iar o accidentare suferită în urmă cu cîteva luni l-a ţinut departe de teren o bună perioadă de timp.

Astfel, Budescu a decis că este cel mai bine pentru viitorul său să revină în Liga 1. Deşi a fost dorit cu insistenţă de Steaua, mijlocaşul a ales să meargă la Astra Giurgiu, formaţie pentru care a evoluat în trecut,

Oficialii Astrei au ajuns la un acord cu internaţionalul român, dar aşteptau acceptul chinezilor de la Dalian Yifang pentru ca mijlocaşul în vîrstă de 27 de ani să semneze. Dani Coman, preşedintele formaţiei Astra Giurgiu, a anunţat că oficialii formaţiei din China şi-au dat acordul pentru împrumutul lui Budescu şi acesta va juca sub comanda lui Marius Şumudică pînă în iarnă.

“Am primit acordul de la chinezi, sper să se rezolve astăzi”, a spus Dani Coman.

Budescu va putea juca în tricoul Astrei în etapa viitoare din Liga 1, cu FC Voluntari, partidă ce va avea loc duminică, de la ora 21:00.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×