ADVERTISEMENT
Sporturi

REVENIRE! Bute a anunţat numele următorului adversar

Lucian Bute a anunţat numele adversarului său din gala disputată pe 6 decembrie: Roberto Bolonti, în vîrstă de 35 de ani, din Argentina....
Autor: Adrian Căpriţă | 29.09.2014 | 18:23
REVENIRE! Bute a anunţat numele următorului adversar

Lucian Bute a anunţat numele adversarului său din gala disputată pe 6 decembrie: Roberto Bolonti, în vîrstă de 35 de ani, din Argentina.

ADVERTISEMENT

“Sînt foarte mulţumit. Vreau să îi mulţumesc lui Bolonti pentru că a acceptat să se lupte cu mine şi pentru că va fi la Montreal la 6 decembrie. Eu voi pleca mâine în cantonament cu echipa mea, voi petrece trei zile la Los Angeles, iar apoi voi pleca în Filipine. Sînt foarte mulţumit că s-a finalizat înţelegerea, voi pleca liniştit. Sînt foarte încântat că reîncep. Veţi vedea un nou Lucian în ring la 6 decembrie, cu o nouă echipă”, a spus Bute.

Pentru Lucian Bute, meciul din decembrie va fi primul de când este pregătit de Freddie Roach, celebrul antrenor al filipinezului Manny Pacquiao. Bolonti are în palmares 35 de victorii şi 3 înfrângeri.

ADVERTISEMENT

Roberto+Bolonti+Carl+Froch+v+Yusaf+Mack+IBF+BdMJUTgMdkZl

Lucian Bute, în vârstă de 34 de ani, a boxat ultima dată la 19 ianuarie, la Montreal, fiind învins atunci la puncte de canadianul Jean Pascal.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!