News

ULTIMA ORĂ. Care sunt cele două medicamente puternice găsite asupra lui Răzvan Ciobanu

01.05.2019 | 14:19
Ce medicamente au fost gasite asupra lui Razvan Ciobanu!

Anchetatorii au găsit asupra lui Răzvan Ciobanu două feluri de pastile foarte puternice! Potrivit huff.ro, anchetatorii au găsit Xanax și Zoloft. Cele două medicamente sunt foarte puternice, iar în combinație pot face prăpăd în creierul celui care le consumă.

Anchetatorii au găsit două medicamente puternice asupra lui Răzvan Ciobanu

Prima cutie era de XANAX de 1 mg, din care erau consmate 5 pastile, iar a doua cutie de medicamente era Zoloft, din care erau consumate 4 pastile. Xanax este des folosit de persoanele care suferă de depresie și le ajută să combată stările anxioase, însă acestea reduc capacitățile creierului de a mai avea reacție și nu este strict interzis să conduci mașini cât te afli sub tratament.

Zoloft este un alt medicament puternic folosit în tratarea depresiilor și a crizelor de anxietate. Efectul medicamentului este invers față de ce cel dat de Xanax.  Daca primul îți conferă o stare de liniște și ca efect secundar te adorme, Zoloft îți oferă o stare de euforie și putere excesivă. Cele două medicamente combinate produc un efect devastator în creier și duc la inconstiență.

Medicamente Razvan Ciobanu
Razvan Ciobanu se pare ca a luat Xanax si Zoloft, medicamente foarte puternice

Răzvan Ciobanu, cu Xanax și Zoloft asupra lui

Cele două medicamente sunt eliberate doar pe rețetă specială, cea verde, care este prescrisă doar de medicul psihiatru! Ăncă nu se știe dacă regretatul creato de modă se afla sub trament.

Răzvan Ciobanu a murit în urma unui accident rutier în localitatea constănțeană Săcele. Mașina de teren în care se afla creatorul de modă a mers pe lângă carosabil aproape un kilometru. Mai mult, se pare că Ciobanu nu purta centura de siguranță, deoarece trupul său a fost găsit în afara mașinii.

Accidentul a fost semnalat de un localnic, care a trecut prin zonă și a văzut rămășițe din mașina creatorului de modă. Acesta a mers pe urmele plasticelor rupte și a ajuns la mașina răsturnată a creatorului de modă. Omul care a sunat imediat la 112 le-a spus salvatorilor că șoferul nu are semne vitale.

Ambulanța care a sosit la fața locului l-a găsit mort pe Răzvan Ciobanu, medicii nemaiputând face nimic pentru celebrul creator de modă, așa că doar au constatat decesul.