News

ULTIMA ORĂ! Ce au găsit anchetatorii în casa lui Gheorghe Dincă! Oamenii legii au rămas fără cuvinte

28.08.2019 | 11:53
Gheorghe Dincă se află în arestul poliției de pe 26 iulie. Sursa foto - facebook

Anchetatorii au rămas pur și simplu șocați de ce au găsit în casa lui Gheorghe Dincă! Polițiștii au mers din nou la domiciliul „monstrului din Caracal” pentru a culege și alte probe și au dat peste câteva detalii incredibile. Astfel, cu fiecare zi care trece, anchetatorii găsesc noi indicii care îl incriminează pe Gheorghe Dincă. Acesta pare că și-a calculat fiecare pas în cazurile de omor, recunoscute de el până în acest moment.

Ce au găsit anchetatorii în casa lui Gheorghe Dincă!

Până acum, de la celebrul butoi în care ar fi fost arsă Alexandra Măceșanu până la cuțite sau alte obiecte ciudate, toate probele au fost ridicate de polițiști și cercetate în amănunt. De curând, în casa lui Gheorghe Dincă s-au găsit și câteva pete de sânge, descoperite chiar pe pereții locuinței. Oamenii legii au rămas fără cuvinte atunci când au văzut cum a încercat criminalul să le mascheze și la ce a recurs.

Dincă nu a ezitat și a dat cu ciment peste ele. Mai mult de atât, dincolo de pereți, anchetatorii au mai găsit sânge și pe un calendar, dar și pe o pereche de pantaloni ai lui Gheorghe Dincă. Și o piesă de mobilier avea urme de sânge. Nu mică le-a fost mirarea polițiștilor când au descoperit și alte probe elocvente. Conform unor surse judiciare, criminalul din Caracal a avut o tonă de haine de femei în casă!

Ce au găsit anchetatorii în casa lui Gheorghe Dincă! Casa lui Gheorghe Dincă
Anchetatorii au găsit oase, urme de sânge şi haine de femeie în casa lui Gheorghe Dincă. Sursa foto – facebook

Oamenii legii au rămas șocați

”Ele erau trimise de soție, din Italia, pentru ca Dincă să le vândă la târg. El însă a preferat să le păstreze și să nu dea nimic, lucru extrem de ciudat”, au spus aceleași surse, care au mai specificat și faptul că, în total, din imobilul bărbatului s-au ridicat 30 de tone de gunoaie și două camioane de probe. Astfel, după mai bine de o lună, anchetatorii au reușit să afle şi ce ascundeau gropile betonate din curtea fostului mecanic auto.

Procurorii criminaliști care efectuează și acum cercetări la fața locului spun că au găsit mai multe oase. Acestea urmează a fi expertizate antropologic pentru a afla cui aparțin. Se bănuiește că Dincă avea mai mult de două victime și că activitatea sa infracțională datează de zeci de ani de zile.