News

ULTIMA ORĂ! Ce se întâmplă acum la casa lui Gheorghe Dincă. Au început săpăturile

04.08.2019 | 11:20
ULTIMA ORA Ce se intampla acum la casa lui Gheorghe Dinca Au inceput sapaturile

Anchetatorii au revenit în această dimineață la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal unde se pregătesc să facă noi percheziții și cel mai probabil vor mearge și pe teren. După ce ieri nu au reușit să găsească telefonul Luizei Melencu, astăzi anchetatorii vor săpa curtea lui Dincă în speranța găsirii unor probe noi. 

Noi percheziții la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal

Anchetatorii au ajuns în jurul orei 9:00 la casa criminalului din Caracal. După ce ieri Gheorghe Dincă le-a mai dat anchetatorilor informații despre uciderea celor două fete, astăzi perchezițiile continuă la casa din Caracal. Perchezițiile la casa criminalului celor două adolescente înaintează destul de greu din cauza lucrurilor aruncate în dezordine, dar și pentru că este o proprietate de 2.000 de metri pătrați. Anchetatorii vor muta fiarele din curtea lui Dincă pe un teren viran și vor începe să sape curtea în căutarea eventualelor probe.

Sâmbătă, anchetatorii au cercetat cu ajutorul unui detector de metale un lan de floarea soarelui în speranța găsirii telefonului adolescentei de 18 ani dispărută în luna aprilie. Se pare că telefonul mobil al Luizei Melencu nu a fost găsit de anchetatori. Astăzi este posibil ca Dincă să fie scos din casă și să-i îndrume pe anchetatori la locul unde a aruncat trupul neînsuflețit al primei fete ucise.

Anchetatorii vor muta niște fiare din curtea lui Dincă
Anchetatorii se pregătesc să facă săpături în curtea lui Dincă. Sursa foto: stirileprotv.ro

Ce speră să găsească anchetatorii în curtea lui Dincă

Anchetatorii aflați la fața locului încearcă să găsească urme ale Luizei Melencu la casa criminalului. Gheorghe Dincă și-a schimbat de câteva ori declarația în privința adolescentei de 18 ani. Dincă a declarat ba că a ținut-o captivă timp de 3 luni, ba că a omorât-o exact ca pe Alexandra Măceșanu. Acum criminalul din Caracal spune că a ucis-o pe Luiza imediat ce s-a urcat în mașina lui.

Ieri, 3 august anchetatorii au prelevat probe biologice de sânge din casa criminalului din Caracal. În situația în care acestea vor coincide cu ADN-ul prelevat de la părinții fetei atunci Gheorghe Dincă va trebui să declare cum a ucis-o pe Luiza Melencu.