News

ULTIMA ORĂ! Ce se întâmplă cu Mihai Constantinescu. Anunțul a fost făcut de fosta soție a artistului

08.06.2019 | 08:19
ULTIMA ORA Ce se intampla cu Mihai Constantinescu Anuntul a fost facut de fosta sotie a artistului

Au apărut noi informații despre ce se întâmplă în clipa de față cu Mihai Constantinescu. Artistul este internat la Spitalul Floreasca de aproape o lună după ce a suferit nu mai puțin de trei stopuri cardio-respiratorii. Acum, fosta soție a interpretului este cea care a rupt tăcerea și a postat pe o rețea de socializare date legate de situația concretă în care se află artistul. Mihaela Constantinescu a publicat o fotografie de album cu cel care i-a fost soț și i-a informat pe fani că rugăciunile lor fac minuni.

Ce se întâmplă cu Mihai Constantinescu

Mai mult de atât, aceasta a lăsat să se înțeleagă că interpretul se simte mai bine. “Dragii mei… rugaciunile voastre fac minuni… să ne rugam pentru Mihai și pentru Miracolul Vieții?❤️Vă mulțumesc din ❤️ este mesajul pe care fosta soție a artistului l-a transmis pagina ei oficială de Facebook. A fost suficient pentru ca urmăritorii ei și fanii lui Mihai Constantinescu să capete speranță.

Apropiații ai fostului cuplu și prietenii ai cântărețului au lăsat numeroase comentarii. “Doamne Ajuta! Ca Iisus Hristos, in numele Lui Dumnezeu sa conduca si sa inspire medicii care il ingrijesc, pentru vindecarea lui!???”, “Sanatate si sa ne rugam in continuare pt Mihai. Doamne ajuta, fa o minune !????❤️❤️❤️❤️”, “Doamne, dă-i sănătate și zile senine?

Ce se întâmplă cu Mihai Constantinescu. Mihai Constantinescu
Mihai Constantinescu a fost găsit inconștient de partenera lui de viață. Sursă foto – facebook

Mesaje de încurajare de la prieteni

“Te asteptam printre noi, Mihai, sarbatoarea de ieri sa te ridice din pat, sa fii sanatos!”, “Hristos S-a Înălțat! Salvează-l, Doamne cu puterea Ta!” sunt doar câteva dintre reacțiile primite de fosta soție a lui Mihai Contantinescu la postarea sa. Reamintim că Mihai Constantinescu a fost găsit în stop cardiac, în seara de 13 mai, în propria casă, chiar de actuala lui parteneră de viață.

Aceasta fost cea care a sunat la numărul de urgență și a solicitat o ambulanță pentru el. Din păcate, în cursul nopții de 13 spre 14 mai, cântărețul a mai suferit alte două stopuri și a fost salvat cu greu de medici. Cu toate acestea, doctorii rămân rezervați în cazul său.