News

ULTIMA ORĂ! Codrin Ștefănescu și-a anunțat candidatura! Ce post vizează apropiatul lui Liviu Dragnea

22.06.2019 | 09:02
ULTIMA ORA Codrin Stefanescu sia anuntat candidatura Ce post vizeaza apropiatul lui Liviu Dragnea

Retras în ultima perioadă pe o linie moartă, Codrin Ștefănescu și-a anunțat candidatura pentru o funcție super importantă în PSD! Astfel, acesta a scris pe o rețea de socializare că intră în cursa pentru rolul de secretar general al partidului, funcție pe care a deținut-o până la arestarea lui Liviu Dragnea. La doar câteva zile după ce fostul lider a ajuns în Penitenciar, Ștefănescu a fost pus pe liber de Viorica Dăncilă.

Codrin Ștefănescu și-a anunțat candidatura!

Lui Codrin Ștefănescu i s-a reproșat atunci felul în care partidul s-a prezentat la alegerile europarlamentare și mai ales rezultatul dezastruos. Le multumesc colegilor mei din Organizația PSD sector 1! Astăzi au votat o rezoluție privind susținerea candidaturii mele la funcția de secretar general PSD! Am spus da și voi intra în competiție la Congres! Sperăm cu toții la o competiție corectă, colegială și în folosul PSD!

Să fim uniți, curajoși și loiali unor principii pentru care am fost votați de milioane de români! Doamne ajută!”, a scris Codrin Ștefănescu, pe pagina personală de Facebook, într-o postare alături de o fotografie cu membrii organizației Sector 1, inclusiv primarul Daniel Tudorache. De remarcat că pentru această funcție mai candidează și alți trei oameni cu rol important în partid.

Codrin Ștefănescu și-a anunțat candidatura! Codrin Ştefănescu
Codrin Ștefănescu se luptă cu alți trei lideri PSD pentru funcție. Sursa foto – facebook

Contracandidaţi grei pentru Codrin Ştefănescu

Unul dintre ei este fostul ministru al Justiției, Robert Cazanciuc. „E o schimbare de management politic. Partidul are nevoie să se reconecteze la cetățean. În momentul de față partidul e un pic rănit și e nevoie de dialog”, a spus Cazanciuc. Secretar general al partidului vrea să ajungă și cea care deține interimatul în acest moment, Rodica Nassar, dar și Felix Stroe, șeful PSD Constanța.

Un moment important va avea loc la Neptun, acolo unde preşedinţii filialelor PSD din ţară se întâlnesc cu Viorica Dăncilă. Aceștia vor să discute despre organizarea congresului partidului şi despre programul de vară.