Simona Halep

Contul de instagram al Simonei Halep, SPART DE HACKERI! Au cerut bani! Ce imagini au postat în numele campioanei

24.07.2019 | 01:31

Contul de Instagram al Simonei Halep a fost spart, marţi, de hackeri, care, în numele jucătoarei, au cerut suma de 500 de dolari. Problema a fost sesizată de fanii sportivei, care au postat fotografiile cu textul prin care Simona Halep cerea urmăritorilor ei o sumă de bani şi să dea click pe nişte linkuri virusate!

Contul de instagram al Simonei Halep, spart de hackeri

Hei, mă poate ajuta cineva, vă rog! Sunt blocată în Elveţia şi contul meu bancar nu funcţionează aici. Pentru 500 de dolari înapoiez 1.500 de dolari până în week-end. Am un cont de Zelle. Venmo nu funcţionează aici dintr-un motiv oarecare. Vă rog nu mai intrebaţi dacă pot primi pe Venmo… E atât de stânjenitor”, a fost mesajul apărut pe contul de instagram al campioanei de la Wimbledon, potrivit unor capturi prezentate pe Twitter.

Ce au postat hackerii pe contul Simonei Halep după ce l-au spart! Au cerut bani

Simona Halep are peste 1.3 milioane de urmăritori pe Instagram. În acest moment, pe contul sportivei se postează fotografii prin care cei care i-au spart pagina de socializare anunță că se oferă telefoane mobile și sume de bani. De asemenea, se postează linkuri virusate! Contactaţi de FANATIK, apropiaţii Simonei Halep încercau la miezul nopţii să preia controlul asupra contului. Într-un final, în jurul orei 1:30 dimineaţă, urmele hackerilor au fost şterse iar Simona a preluat controlul contului oficial. VEZI TOATE POZELE POSTATE DE HACKERI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS 

Contul de instagram al Simonei Halep, SPART DE HACKERI

Halep, spor imens de popularitate după victoria de la Wimbledon

Atacul hackerilor poate fi o consecință nefericită pe care Simona Halep trebuie să o suporte în urma creșterii popularității sale în toată lumea, după victoria istorică obținută la Wimbledon. Un alt fapt ce arată popularitatea lui Halep este dat de ultima decizie a organizatorilor turneului de Mare Șlem din Statele Unite, care promovează punerea în vânzare a biletelor pentru US Open cu “fața” Simonei Halep.

Campioana de la Wimbledon urmează să evolueze la Open-ul american în perioada 26 august – 8 septembrie. Cel mai bun rezultat obținut de Halep la US Open a fost în 2015, când sportiva a ajuns în semifinale.

Tags: