„E dezamăgire că n-avem stadion, n-avem birouri. E o situație mai delicată și trebuie făcută o analiză. La noi nu cade nici măcar o cărămidă din stadion, e lipsă de interes. E zonă frumoasă, teren mult, bănuiesc eu ce intenții politice sunt.Unii vor stadion de 25-30.000 de locuri, dar măcar să avem noi un stadion de 15.000 de locuri. Ar fi o variantă foarte bună pentru Dinamo.   

Mai mult ca sigur, vom juca toate meciurile pe Arena Națională în sezonul următor. Am cumpărat deja două loje de acolo”, a declarat Mircea Rednic la conferința de presă susținută înaintea partidei cu Concordia Chiajna, ocupanta ultimei poziții din Liga 1 Betano. Meciul are loc în runda a patra a play out-ului. Până acum, câinii au două victorii cu Dunărea Călărași și Hermannstadt și o înfrângere cu Gaz Metan Mediaș.

Ultima oră! Dinamo se mută pe Național Arena din sezonul viitor Mircea Rednic in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si FC Botosani, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, duminica 17 februarie 2019. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Mircea Rednic a preluat-o pe Dinamo chiar în timpul acestui sezon

Haita pleacă din Ștefan cel Mare

De remarcat că ultima oară când Dinamo a jucat pe Național Arena a făcut-o împotriva eternei rivale, FCSB, pe 11 noiembrie, anul trecut. În rest, în acest sezon, roș-albii au evoluat pe arena din Ștefan cel Mare, una care nu i-a încântat prea mult pe fani. Și conducerea a sesizat că asistența este una mult mai redusă pentru haită atunci când meciurile se dispută în „Groapă”.

Dinamo ocupă locul 2 în play out, dar Mircea Rednic are gânduri mari pentru la anul. Antrenorul câinilor își dorește să construiască o echipă care să atace din nou titlul de campioană și să lupte de la egal la egal cu granzii din Liga 1 Betano.

  • 22 de puncte a acumulat Dinamo în acest sezon