ULTIMĂ ORĂ! Şeful clubului a făcut INFARCT

In varsta de 61 de ani, Gheorghe Stefan, alias Pinalti, a facut infarct in inchisoare, acolo unde se afla de aproape trei luni, fiind acuzat de evaziune fiscala in "Dosarul Microsoft" . In doar cateva...
20.01.2015 | 16:15
ULTIMA ORA Seful clubului a facut INFARCT
ADVERTISEMENT

In varsta de 61 de ani, Gheorghe Stefan, alias Pinalti, a facut infarct in inchisoare, acolo unde se afla de aproape trei luni, fiind acuzat de evaziune fiscala in “Dosarul Microsoft” . In doar cateva zile, fostul primar a slabit 12 kilograme.

BOMBĂ ÎN GUVERN!!! UN MINISTRU A RECUNOSCUT OFICIAL!!! “SUNT HOMOSEXUAL!!!”

1

A devenit celebru ca primar al orasului Piatra Neamt, dar si in calitate de presedinte si ulterior ca patron al echipei Ceahlaul. Ajuns la varsta de 61 de ani, Gheorghe Stefan, alias Pinalti, are probleme grave cu legea. In luna noiembrie a anului trecut, el a fost arestat in “Dosarul Microsoft”, fiind acuzat ca ar fi luat mita patru milioane de euro. Acesta se afla incarcerat in Penitenciarul Jilava, unde nu a reusit sa se acomodeze nicio clipa. Arestarea si privarea de libertate l-au afectat extrem de tare pe Gheorghe Stefan si,in nici trei luni, omul de afaceri s-a topit pe picioare si a ajuns sa fie de nerecunoscut:

ADVERTISEMENT

ANUNT ULUITOR ASEARA TARZIU, IN DIRECT LA TV!!! UN APROPIAT AL LUI BECALI ARUNCA BOMBA!!! “GIGI VINDE STEAUA!!!”

“Nu prea mananca, nu suporta conditiile. El a fost mereu obsedat de curatenie, i-a placut sa aiba spatiu. Nu suporta sa imparta celula, nu suporta sa stea inchis, ii este groaza de ce vede in inchisoare. Nu reuseste sa se obosnuiasca, sa se mobilizeze. A dat jos aproximativ 12 kilograme, a ajuns de nerecunoscut. Ia medicamente pentru inima si pentru tensiune in fiecare zi”, a declarat un apropiat al afaceristului, pentru cancan.ro.

STIAI CE SFANT SE SARBATORESTE AZI? SPUNE/LE LA MULTI ANI APROPIATILOR CARE II POARTA NUMELE!!!

Are probleme cardiace grave!

Toate necazurile si-au spus hotarator cuvantul, iar saptamana trecuta, Pinalti a suferit un infarct.

2

Cel putin asta este concluzia pe care au tras-o medicii:

“A acuzat dureri de mana, de torace, probleme in a respira usor. Transpira rau, abundent. A ajuns la spitalul penitenciarului si, conform primelor analize, se pare ca a suferit un infarct. Acum se simte bine, se recupereaza, se odihneste. Va trebui sa aiba mai multa grija de el si sa se fereasca de emotii tari, de suparari”, a declarat o sursa din apropierea omului de afaceri.

ADVERTISEMENT

AZI, UN AN DE LA TRAGEDIA DIN APUSENI!!! DEZVĂLUIRE TRAGICĂ!!! LEGĂTURA TERIBILĂ DINTRE UN FOTBALIST AL STELEI ŞI RĂPOSATA AURA ION!!!

A lesinat in urma cu o luna!

In luna decembrie, Gheorghe Stefan a lesinat de doua ori la Jilava, fiind transportat de fiecare data la spitalul din penitenciar. El a cerut sa fie internat, insa medicul a considerat ca nu este necesar, asa ca a fost trimis inapoi in celula.

Acest lucru i-a infuriat pe copiii omului de afaceri, care au luat masuri prin intermediul avocatilor, asigurandu-se astfel ca tatal lor primeste ingrijirile medicale necesare.

ADVERTISEMENT

TRANSFER BOMBA LA STEAUA!!! DUPA TAMAS, UN ALT CAINE SEMNEAZA CU STEAUA!!! PRIMA REACTIE!!! ABIA ASTA E TRADAREA ANULUI!!!