Florian Walter A IEŞIT din ÎNCHISOARE! Decizia instanţei

Cristian Blanuta   
in Stiri sportive
06/08/2016, 11:30
Florian Walter A IEŞIT din ÎNCHISOARE! Decizia instanţei

Veste excelentă pentru fostul patron al Petrolului Ploieşti şi al Universităţii Cluj, Florian Walter! Omul de afaceri a convins judecătorii în urmă cu puţin timp să îl elibereze din închisoare, plasîndu-l în arest la domiciliu în dosarul instrumentat de DIICOT, conform ziarului National

Totul după ce, în luna martie, Walter a decis să se predea de bună voie din Dubai, din dorinţa de a veni în ţară să clarifice situaţia sa din acel moment.

Aşa cum FANATIK.RO a anunţat la acea vreme – detalii aici – omul de afaceri a luat decizia de la sine putere de a-şi înfrunta problemele cu justiţia din România, în ciuda faptului că obţinuse rezidenţa definitivă pe teritoriul Emiratelor Arabe Unite.

Ştirea MOMENTULUI

Soţia lui Julio Baptista e campioană! Silvia Nistal, spanioloaica care va încinge Liga 1 Betano. Galerie foto

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×