Cele mai citite

George Puşcaş a semnat cu Bari! Primele imagini după semnarea înţelegerii

UPDATE, 3 august, ora 19:26 / George Puşcaş a semnat un contract valabil un sezon cu Bari. Românul va reveni la Inter după finalul sezonului, Bari neavînd opţiunea unui transfer definitiv. ...

UPDATE, 3 august, ora 19:26 / George Puşcaş a semnat un contract valabil un sezon cu Bari. Românul va reveni la Inter după finalul sezonului, Bari neavînd opţiunea unui transfer definitiv. 

pusc22 pusc

UPDATE, 2 august, ora 17:55 / George Puşcaş a ajuns în cantonamentul lui Bari. Atacantul a fost cedat pe un sezon, fără opţiune de cumpărare şi va fi coleg cu Ionuţ Rada. Fotbalistul în vîrstă de 19 ani va avea ca obiectiv promovarea în Serie A cu Bari. 

pusc

*********************************************

UPDATE 1 august, ora 00:12 / George Puşcaş şi-a găsit echipă. Apropiatul fotbalistului, Cătălin Sărmăşan a dezvăluit că Puşcaş va juca la Bari, în Serie B. Puşcaş va fi împrumutat un an la echipa Biancorossi, alături de care va încerca să promoveze în Serie A. Atacantul în vîrstă de 19 ani se va întoarce la Inter la finalul sezonului. 

cata

*******************************

George Puşcaş este foarte aproape să semneze cu o echipă la care va avea şansa să evolueze mai mult, acest lucru fiind puţin probabil la Inter.

Atacantul de 19 ani este dorit de Sassuolo, una dintre cele mai spectaculoase echipe din sezonul trecut. Jurnaliştii de la Corriere dello Sport notează că această echipă vrea să se întărească cît mai repede, iar pentru acest lucru l-ar împrumuta şi pe vîrful român.

Nu este prima echipă din Italia care se interesează de serviciile lui George Puşcaş. Pe rînd, s-a mai vorbit despre oferte de la Bari, Bologna sau Sampdoria, trupa antrenată de Walter Zenga.

La Sassuolo a mai evoluat şi Marius Alexe.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri