News

Ultima oră: Incendiu aproape de Ministerul de Finanțe. Focul, provocat de un cetățean indian care se certase cu iubita – UPDATE

01.10.2019 | 15:02
Ultima oră: Incendiu aproape de Ministerul de Finanțe. Focul, provocat de un cetățean indian care se certase cu iubita - UPDATE
Incendiu lângă Ministerul de Finanțe. Sursa foto: Digi 24
ADVERTISEMENT

Un puternic incendiu a izbucnit la Ministerul de Finanțe, transmite România TV. Focul a izbucnit în această dimineață, transmite televiziunea de știri, iar la fața locului s-au deplasat pompierii pentru stingerea flăcărilor. În zona unde a pornit focul sunt mai multe sedii de ministere.


UPDATE, 15:03 Persoana care a provocat incendiul este un cetățean indian, care s-ar fi certat cu iubita româncă. Bărbatul s-a supărat extrem de tare  pentru că urmează să îi expire permisul de ședere în România, scrie digi24.ro.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 14:20 Focul a fost stins în integralitate de către pompieri. În clădirea părăsită din spatele Ministerului de Finanțe s-au descoperi mai multe butelii cu gaz.


Incendiu lângă Ministerul de Finanțe, urmat de explozii

Focul a izbucnit într-o clădire părăsită de pe strada Apolodor numărul 15. Intervenția e în plină desfășurare chiar și la această oră. Numărul echipajelor a fost suplimentat. Focul a izbucnit pe un teren părăsit, la o clădire care era parțial demolată. Fumul este dens. Un trecător a făcut apelul la 112, iar pompierii declară că misiune a fost dificilă.

ADVERTISEMENT

S-au auzit și câteva explozii de la mai multe tuburi sub presiune. „Incendiul e localizat. Nu sunt persoane rănite și pagubele au fost limitate. E o clădire parțial prăbușită, unde au fost depozitate foarte multe materiale combustibile: lemn, mase plastice, electronice, electrocasnice. Sunt și câteva butelii de aragaze sau alte recipiente care au explodat”, au declarat reprezentanți ISU pentru Digi 24.

incendiu ministerul de finanțe
Flăcările au izbucnit într-o clădire din spatele sediului ministerului. Sursa foto: Digi 24

Traficul în zona străzii Apolodor, restricționat

„Au fost luate măsuri pentru restricționarea traficului pentru că este o zonă cu pericol. Se acționează prudent pentru a îndepărta focarele. Acum este o degajare de fum alb. Pentru locatari, apreciem că nu a fost o problemă, dar au fost avertizați să se îndepărteze”, a mai spus purtătorul de cuvânt al ISU.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri