Fotbal intern

Ultima oră. Klaus Iohannis pune sub semnul întrebării reînceperea Ligii 1: „Când se va relua, atenție, dacă se va relua, va fi fără spectatori”. Video

28.04.2020 | 18:26
Ultima ora Klaus Iohannis pune sub semnul intrebarii reinceperea Ligii 1 Cand se va relua atentie daca se va relua va fi fara spectatori Video
ADVERTISEMENT

Klaus Iohannis a anunțat că exista posibilitatea ca activitățile sportive organizate să nu se reia în următoarele luni și, dacă vor fi porni campionatele, meciurile se vor disputa fără spectatori.

Anunțul lui Klaus Iohannis despre reluarea Ligii 1

Liga Profesionistă de Fotbal a pregătit în ultimele săptămânii un scenariu pentru reluarea meciurilor, care ar fi început la trei săptămâni după ridicarea stării de urgență, în week-end-ul 6-7 iunie, însă cea mai recentă declarație a lui Klaus Iohannis face din ce în ce mai puțin probabilă restartul competițiilor în următoarele luni.

ADVERTISEMENT

Președintele României a anunțat că, în mod cert, competițiile se vor disputa fără spectatori în tribune, dar a lăsat de înțeles că exista probabilitatea ca reluarea meciurilor oficiale să se producă mult mai târziu decât se preconiza.

Marile festivaluri nu vor avea loc, probabil, în acest an. Nu putem să riscăm să avem un număr mare de persoane adunate într-un loc.

ADVERTISEMENT

Competițiile sportive, atenţie, dacă se vor relua competiţiile sportive, se vor disputa fără spectatori. Lucrurile nu vor intra prea repede în normalitate”, a declarat Klaus Iohannis, în cadrul unei conferințe de presă.

Declaratiile de presa ale Presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis

Posted by Fanatik News on Tuesday, April 28, 2020

„Nu se știe când vom reveni la normalitate”

Starea de urgență cauzată de coronavirus pe teritoriul României va fi ridicată pe 15 mai, dar Klaus Iohannis anunță că momentul în care viața cetățenilor va reveni la cea cunoscută înainte de luna martie este departe de revenire.

ADVERTISEMENT

Faptul că din 15 mai vor relaxa anumite măsuri nu înseamnă că revenim la viața normală dinainte de epidemie. Nu înseamnă o revenire bruscă la normalitate! În realitate, experții spun că nu se știe când vom ajunge acolo.

Ne vom putea întâlni maximum câte trei, nu vom putea, o bună perioadă, să ieșim la restaurant sau la mall. Nu vom putea părăsi nici localitatea, decât cu un motiv serios. La ușa instituțiilor va fi cineva care ne măsura temperatura, să nu fim bolnavi”, susține președintele României.

ADVERTISEMENT