News

ULTIMA ORĂ! Medicii au făcut anunțul în cazul lui Mihai Constantinescu! Ce se întâmplă după 50 de zile de comă

02.07.2019 | 08:37
ULTIMA ORA Medicii au facut anuntul in cazul lui Mihai Constantinescu Ce se intampla dupa 50 de zile de coma

Mihai Constantinescu se află internat la Spitalul Floreasca din București din dimineața zilei de 13 mai. Iubitul muzician a fost găsit inconștient de soția sa, Simona Secrier, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Mihai Constantinescu se află în comă de 50 de zile, iar medicii sunt în continuare rezervați în ceea ce privește șansele sale de a-și reveni.

Ce spun medicii despre șansele de supraviețuire în privința lui Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu este în continuare în comă indusă la Spitalul Floreasca din București. Artistul a suferit un stop cardio-respirator în dimineața de 13 mai, iar creierul său nu a fost oxigenat timp de 10 minute. Ulterior, muzicianul a mai suferit alte două stopuri cardio-respiratorii. De atunci au trecut 50 de zile și starea sa nu s-a îmbunătățit semnificativ.

Din păcate medicii sunt în continuare rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire. Medicul specialist Ștefan Drăgulescu a explicat că artistul are șanse foarte mici să iasă din comă. În situația în care se va întâmpla acest lucru Mihai Constantinescu are doar 1% șanse să ducă o viață normală. Totodată, cadrele medicale mai spun că, dacă și-ar reveni, ar putea suferi o hemoragie cerebrală.

„Este îngrijorător faptul că a stat în stop cardio-respirator zece minute, ceea ce duce în mod obișnuit la leziuni ireversibile ale creierului. Această este problema importantă. Dacă s-ar fi putut interveni cu asitență medicală de specialitate în primele cinci, șase minute, situația era mult mai bună deoarece leziunile cerebrale nu erau ireversibile”, a declarat medicul cardiolog Ștefan Drăgulescu, conform romaniatv.ro.

Artistul a suferit 3 stopuri cardio-respiratorii în data de 13 mai 2019
Mihai Constantinescu este în comă de 50 de zile. Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire. Sursa foto: etleboro.org

Familia și prietenii lui Mihai Constantinescu se roagă la o minune

Prietenii lui Mihai Constantinescu au organizat o campanie de donare de sânge la care au participat circa 100 de persoane. Apropiații se roagă la o minune. Din păcate, artistul nu poate fi transportat la o clinică din străinătate, așa cum își dorește familia.

„Simona este devastată. Ea este omul devotat care îl iubeşte enorm. De aproape un an şi-a întrerupt orice activitate ca să îi fie alături lui Mihaiîn permanență. Avea un serviciu cu program zilnic, însă i-a păsat mai mult de Mihai (…). Mihai e un om vesel, fericit, un om cu inteligenţă sclipitoare, a avut o viaţă frumoasă. A fost, însă, și o persoană extrem de sensibilă şi i s-au întâmplat multe lucruri care l-au supărat. Undeva, cumva, starea de sănătate a inimii lui a fost atinsă”, a declarat fosta soție a artistului, Mihaela Constantinescu.

Tags: