ADVERTISEMENT
News

Medicii de la Matei Balș au dat vestea tristă despre fratele lui Florin Salam

Autor: Claudiu Ilie | 08.08.2020 | 20:03
Medicii de la Matei Balș au dat vestea tristă despre fratele lui Florin Salam
Florin Salam. Sursa foto: Youtube

Florin Salam nu mai are liniște de când fratele lui se află internat la spitalul Matei Balș, unde se află de peste o săptămână.

ADVERTISEMENT

Artistul le-a adus acuzații grave medicilor, care au reacționat după declarațiile manelistului în presă. Printr-un comunicat de presă, insituția a transmis că starea lui Nelu Stoian este precară, însă care n-ar trebui să facă turul televiziunilor.

Cântărețul a dat declarații din fața spitalului, pe 6 august, de unde spunea că nimeni nu-i spune cum se simte fratele lui și că i s-a vorbit urât, invocând chiar și momente de rasism.

Florin Salam se teme pentru viața fratelui său

Medicii de la Matei Balș au dat vestea despre starea de sănătate a fratelui lui Florin Salam. Bărbatul se află internat cu mai multe afecțiuni fizicice, însă este infectat și cu virusul COVID-19, care i-ar fi alterat starea de sănătate.

ADVERTISEMENT

„Poziția spitalului este următoarea: dincolo de starea foarte gravă a pacientului care nu face obiectul discuției de la televizor, în fiecare zi, familia a fost ținută la curent, un medic din colectivul Secției de Terapie Intensivă s-a întâlnit cu membrii familiei și le-a explicat starea în care se află, procedurile care i se aplică pacientului, care este prognosticul și șansele de supraviețuire. Prin urmare, în fiecare zi, familia a fost ținută la curent despre starea pacientului.”, a declarat Cătălin Apostolescu.

Florin Salam a declarat, pe 6 august 2020, că este nemulțumit de modul în care doctorii cooperează cu familiile bolnavilor și i-a acuzat de rasism. „ Suntem disperați. În situația noastră pot fi foarte mulți oameni. Ne gândim la orice. Nu poți să aduci un om pe picioare aici și să ți-l iei… ferească Dumnezeu. Vrem să ne ni se comunice, să știm absolut orice. E familia noastră. E fratele meu. 

Am avut o conversație telefonică cu domnul Cercel și din auzite, pentru că un medic ne spune ceva, unul altceva, ne-au spus că i-au cedat rinichii, ficatul. Am făcut rost de numărul lui de telefon și l-am întrebat cu disperare, eram blocați. I-am zis: ”Este adevărat că fratelui meu i-au cedat organele?” Și dânsul a spus: ”Așa, și dacă i-au cedat, ce ați putea face voi?” Domnul Streinu-Cercel a spus acest lucru.

ADVERTISEMENT

M-au întrebat dacă sunt țigan. Nu este normal să se vorbească așa, iar în situații de genul ar trebui ca doctorii să aibă un comportament mai empatic, să fie mai blânzi, pentru că și noi suntem oameni și suferim. Nu mi se pare normal rasismul ăsta, ce contează dacă sunt țigan sau român. Suntem oameni cu toții. ”, a declarat Florin Salam, la spital.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!