ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Moldovan a PLECAT de la Rapid! Merge la naţională!

UPDATE: Viorel Moldovan  a ajuns la un acord cu FRF şi va antrena reprezentativa Under 21. Anunţul a fost făcut oficial, pe site-ul FRF....
Autor: Adrian Dumitru | 03.07.2014 | 13:50
Moldovan a PLECAT de la Rapid! Merge la naţională!

UPDATE: Viorel Moldovan  a ajuns la un acord cu FRF şi va antrena reprezentativa Under 21. Anunţul a fost făcut oficial, pe site-ul FRF.

ADVERTISEMENT

vio

……………………………

Viorel Moldovan s-a despărţit în cursul dimineţii zilei de joi de Rapid, urmînd ca Nicolae Manea şi administratorul juridic, Cristina Andronache, să aleagă noul antrenor al giuleştenilor.

Negocierile dintre tehnicianul căruia îi expirase contractul la 30 iunie şi conducerea giuleştenilor a eşuat lamentabil, cele două părţi neajungînd la nici un punct comun. Conform surselor din cadrul conducerii, Moldovan a cerut 10.000 euro pe lună pentru a rămîne la club, bani cu care administratorul juridic nu a fost de acord. “Andronache nu putea să ofere aceşti bani, mai ales că este un moment greu din punct de vedere financiar”, au dezvăluit, pentru FANATIK.RO,  surse din conducerea Rapidului.

ADVERTISEMENT

Moldovan, antrenor la Under 21!

Viorel Moldovan va fi, cel mai probabil, noul antrenor al naţionalei României Under 21 şi va fi secondat de către Sandu Tăbîrcă, cei doi colaborînd şi în Giuleşti. Primele semne ale despărţirii dintre Rapid şi Moldovan au apărut ieri, cînd Moldovan a petrecut toată ziua la FRF pentru a negocia o posibilă instalare pe banca naţionalei Under 21. “Nu am ştiut că Moldovan pleacă de la Rapid, am aflat în urmă cu cîteva minute, dar poate are o ofertă mai bună de la FRF. Sînt oarecum surprins de această decizie, dar îi aparţine”, a declarat Adrian Zamfir, acţionarul Rapidului, la Dolcesport.

Citeşte şi: Moldovan părăseşte Rapidul! Unde poate ajunge

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT