News

ULTIMA ORĂ! Noi investigaţii la casa lui Gheorghe Dincă! Ce decizie au luat criminaliştii

26.08.2019 | 11:23
ULTIMA ORA Noi investigatii la casa lui Gheorghe Dinca Ce decizie au luat criminalistii

Noi investigaţii la casa lui Gheorghe Dincă! După ce procurorii au solicitat de orgență aprobarea de a rămâne în casă și după 25 august, anchetatorii au continuat scanarea curții „monstrului din Caracal”. Pe lângă curte, oamenii legii spun că vor să afle mai multe detalii și despre pereții casei și să știe cu exactitate dacă au existat unii contruiți recent sau reparați. Inculpatul, suspectat de uciderea Alexandrei Măceşanu, de 15 ani, şi a Luizei Melencu, de 18 ani, va participa alături de anchetatori la toate aceste căutări.

Noi investigaţii la casa lui Gheorghe Dincă!

Vă reamintim că ancheta în cazul crimelor de la Caracal a intrat în a cincea săptămână. Criminaliștii sunt încă departe de o rezolvare a situației și speră să găsească mai multe indicii. Conform unor surse, Dincă le-a spus oamenilor legii că săpăturile nu-şi au rostul pentru că nu vor gasi nimic care să-l tranforme într-un vinovat. Mai mult de atât, criminalul recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, în jurul orei 12,00.

Dincă spune că a surprins-o atunci cu telefonul în mână sunând la 112, şi ulterior i-a incinerat corpul. „În jurul orei 12.00, m-am întors la locuinţă cu maşina pe care cred că am introdus-o în curte. Am intrat în casă şi am deschis uşa şi am observat că fata se dezlegase de la pat şi umbla legată la picioare, având un telefon în mână.  Am înjurat-o şi am întrebat-o ce este cu telefonul. A zis că era acolo. I-am adresat cuvinte jignitoare şi i-am reproşat că a pus mâna pe el. Când am plecat i-am spus să nu se atingă de ce este pe noptieră. Fata mi-a răspuns ceva şi m-am enervat.

Noi investigaţii la casa lui Gheorghe Dincă! Gheorghe Dincă
Oamenii legii în căutări la casa lui Gheorghe Dincă. Sursa foto – facebook

Dincă, principalul suspect al crimelor de la Caracal

Fata era în continuare legată la ochi, dar putea să vadă pe sub legătură. Am certat-o şi ea a răspuns şi atunci am lovit-o cu palma mâinii drepte peste faţă, moment în care aceasta a căzut lângă o masă, lovindu-se de ciment”, le-a transmis Dincă anchetatorilor. De altfel, expertiza INML avea să stabilească faptul că fragmentele osoase găsite în locuinţa lui aparţin Alexandrei.

Spre stupoarea anchetatorilor, Dincă a susținut că a ucis-o şi pe cea de a doua fată, Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută încă din luna aprilie. Dincă spune că a incinerat și corpul Luizei, iar fragmentele osoase le-a aruncat lângă o pădure. Cu toate acestea expertiza INML nu a putut stabili un profil ADN.