Moraru s-a decis! Un IDOL a revenit la Rapid. “Sînt director executiv liniuţă preşedinte!”

Adrian Dumitru   
în Stiri principale
05/09/2014, 18:30
Moraru s-a decis! Un IDOL a revenit la Rapid. “Sînt director executiv liniuţă preşedinte!” GALERIE FOTO
Valerii Moraru (noul patron al Rapidului)

UPDATE 18:33 / Nicolae Stanciu a confirmat informaţia oferită de FANATIK.RO. “Noua mea funcţie este aceea de director executiv liniuţă preşedinte. Nici eu nu m-am dumirit exact. Trebuiesc aduşi investitori la Rapid, chiar şi cei care au mai fost, dar ţin să îi anunţ că acum este momentul să investească, nu la iarnă sau vara viitoare”, a declarat Stanciu pentru Mediafax.

UPDATE 05.09. 16:30 / În urma negocierilor purtate între Valerii Moraru şi Nicolae Stanciu, dar şi din cauza problemelor pe care omul de afaceri din Republica Moldova le întîmpină cu demisia lui Nicolae Manea, acţionarul giuleştean a decis ca Stanciu să ocupe funcţia de director executiv al clubului feroviar. “Pentru a evita ca Rapid să aibă doi preşedinţi, Moraru a decis ca Nicolae Stanciu să ocupe altă funcţie pînă la clarificarea situaţiei”, au dezvăluit sursele din interiorul clubului feroviar pentru FANATIK.RO.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

UPDATE 17:45 / Cristina Andronache, administratorul judiciar al Rapidului, a confirmat instalarea lui Nicolae Stanciu în funcţia de preşedinte al Rapidului. “Domnul Valerii Moraru este artizanul formării celor două tabere, nu a existat aşa ceva înainte de venirea dînsului. Nici galeria nu a fost scindată ca pînă acum. Nu ştiu ce anume se doreşte să i se dea în atribuţie domnului Nicolae Stanciu, dar cred că va fi adus pe un post de conducere. Ceea ce a făcut domnul Manea de-a lungul timpului este de lăudat, a făcut ceea ce trbuie să facă un preşedinte de club. Toate aceste mişcări fac să îndepărteze oamenii dornici să investească la Rapid. Domnul Ganea nu are nici o frică, nu cred că îşi simte poziţia periclitată”, a declarat Andronache la Dolce Sport.

Valerii Moraru continuă restructurările la Rapid şi, după ce le-a trimis preavize lui Nicolae Manea şi Lucian Ionescu, acţionarul majoritar din Grant a ales cine va conduce echipa feroviară din postura de preşedinte al clubului. Nicolae Stanciu, fost jucător şi căpitan al Rapidului, va fi prezentat joi în faţa galeriei ca fiind noul oficial al formaţiei feroviare.

Omul de afaceri din Republica Moldova i-a convocat pe fanii giuleşteni în cadrul zilei de joi la baza ProRapid pentru prezentarea lui Nicolae Stanciu, care va ocupa funcţia de preşedinte al clubului feroviar. “Nicolae Stanciu este omul potrivit pentru ceea ce se doreşte la Rapid! E cult, ţine enorm la acest club şi poate să se lupte pînă în pînzele albe cu adversarii”, au dezvăluit surse din cadrul clubului.

nicolae stanciu

 P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Închide ×