News

Anunţ de ULTIMA ORĂ! Din păcate, Paula Iacob…

Anunt groaznic facut in urma cu putin timp! Din pacate, vestita avocata, Paula Iacob, trece prin momente dificile, in urma unui control de rutina efectuat astazi la un spital din Capitala. Avocata a...
18.06.2015 | 00:01
Anunt de ULTIMA ORA Din pacate Paula Iacob

Anunt groaznic facut in urma cu putin timp! Din pacate, vestita avocata, Paula Iacob, trece prin momente dificile, in urma unui control de rutina efectuat astazi la un spital din Capitala. Avocata a primit o veste cumplita de la medici.

Astazi, Paula Iacob a aflat ca are serioase probleme de sanatate si ca este nevoie de o interventie chirurgicala pentru a le ameliora. Se pare ca avocata are neplaceri din cauza bilei, iar asta ar putea fi din cauza obiceiurilor alimentare nesanatoase.

El e BĂRBATUL care A REFUZAT să facă SEX cu Simona Halep!A făcut TOTUL public!

“Ca orice om care nu am fost deloc la doctori, a fost o intamplare ca am ajuns, dorind sa vad daca am patit ceva la piciorul respectiv, ca incepuse sa ma doara si sa am dificultati la mers. M-am dus la spital si acolo m-au oprit pe loc, mi-au cerut consimtamantul si mi-au spus ca trebuie sa ma operez de urgenta. O operatie de bila cangrenata, nici nu am stiut pana acum unde e bila, mananc in fiecare seara slanina cu ceapa, si nu am avut niciodata nimic”, a explicat Paula Iacob pentru cancan.ro

GALERIE FOTO!!! POZE “OBRAZNICE” CU SIMONA HALEP!!! ITALIENII LE-AU FACUT PUBLICE!!!

A fost operata la picior

Paula Iacob a trecut prin emotii cumplite, dupa ce in urma unui accident, avocata a fost operata de urgenta la picior, chiar de Paste.

S-A AFLAT!!! ASTA E CEL MAI MARE SECRET DIN TRECUTUL PRODANCEI!!!

“Sper ca, in curand, sa se termine aceasta perioada de suferinta. As vrea sa va spun ca medicii sunt niste ingeri. Cu fiecare zi sunt mai bine si sper ca intr-o zi, doua sa ajung acasa. Aceasta perioada a fost una dintre cele mai interesante din viata mea, tinand cont ca, de la nastere, nu am mai stat in spital.”, declara dupa operatie Paula Iacob.