Fotbal international

Pep Guardiola pleacă de la Bayern Munchen!

Guardiola va ajunge în Premier League! Bein Sport anunţă că tehnicianul catalan şi-a dat acceptul de a antrena la Manchester City începînd cu sezonul 2016-2017....
27.07.2015 | 00:01
Pep Guardiola pleaca de la Bayern Munchen
ADVERTISEMENT

Guardiola va ajunge în Premier League! Bein Sport anunţă că tehnicianul catalan şi-a dat acceptul de a antrena la Manchester City începînd cu sezonul 2016-2017.

Pep mai are încă un an de contract cu Bayern pe care vrea să îl ducă la bun sfîrşit.

CM 2018 / IATĂ ţintarul. Începem acasă, terminăm în INFERN!

Reproşul Schweinsteiger

Guardiola nu este printre cei mai iubiţi oameni de la Bayern Munchen. Antrenorul catalan a avut de suportat multe critici după eliminarea din semifinalele Ligii împotriva Barcelonei. Fanii bavarezi au luat foc după ce Pep a renunţat prea uşor la unul dintre simbolurile clubului, Bastian Schweinsteiger, plecat la Manchester United.

ADVERTISEMENT

STEAUA-PARTIZAN. Update: Sîrbii ştiu unde se decide calificarea

Ultima încercare

Manchester City îl doreşte de mult timp pe Pep Guardiola şi existau zvonuri că îl va aconta încă din această vară. Totuşi, Pep a decis să rămînă la Bayern şi să încerce în ultimul an să cucerească Liga Campionilor, obiectivul principal al clubului. În cele două sezoane petrecute la Bayern, Pep a cîştigat două campionate şi o Cupă a Germaniei.

Trustul care a anunţat plecarea, deţinut de patronul lui PSG 

Informaţia a fost dată de postul Bein Sports. Trustul e deţinut de patronul Nasser Al Khelaifi, patronul lui PSG. Avînd în vedere că Manchester City este deţinut de şeicul Mansour şi între cei doi lideri există mai multe legături de afaceri, informaţia are un mare plus de credibilitate.

ADVERTISEMENT

Alertă TERORISTĂ în Turul Franţei! Poliţia a deschis FOCUL!

Şeicii Mansour şi Nasser Al Khelaifi sînt unii dintre cei mai bogaţi patroni de cluburi din Europa. Cluburile pe care le conduc, Manchester City, respectiv PSG fiind două dintre grupările cu cele mai mari bugete din fotbalul mondial.

bein