E GATA! Primele imagini cu Mario Balotelli la Liverpool!

UPDATE 21:28 / Mario Balotelli a ajuns la baza de pregătire a celor de la Liverpool. Conform presei britanice, în următoarele ore se va anunţa în mod oficial transferul său....
22.08.2014 | 21:30
E GATA Primele imagini cu Mario Balotelli la Liverpool
ADVERTISEMENT

UPDATE 21:28 / Mario Balotelli a ajuns la baza de pregătire a celor de la Liverpool. Conform presei britanice, în următoarele ore se va anunţa în mod oficial transferul său.

1408725877512_Image_galleryImage_PICTURE_BY_CHRIS_NEILL_07 1408726035727_Image_galleryImage_PICTURE_BY_CHRIS_NEILL_07 1408727005465_wps_1_PICTURE_BY_CHRIS_NEILL_07

UPDATE 15:30 / Conform jurnaliştilor britanici, în următoarele ore transferul lui Balotelli de la AC Milan la Liverpool se va oficializa. Internaţionalul italian s-a deplasat la Anglia cu avionul pentru a semnat contractul cu formaţia pregătită de Brendan Rogers, iar un anunţ oficial din partea celor două cluburi ar putea apărea azi.

ADVERTISEMENT

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Au apărut deja primele imagini cu tricourile de la Liverpool cu numele lui Mario Balotelli pe spate. Transferul e la un pas de a fi oficializat după ce italianul a confirmat că azi a fost ultima sa zi la club.

ADVERTISEMENT

BvkMYNGCcAAodoK

Mario Balotelli e la un pas să fie transferat de Liverpool, scrie presa engleză. Oficialii lui AC Milan au recunoscut că există negocieri şi acum englezii scriu că italienii au acceptat suma de transfer de aproximativ 24 de milioane de euro pentru atacantul italian. 

Liverpool caută un înlocuitor pentru Luis Suarez, vîndut la Barcelona pentru 80 de milioane de euro şi odată cu aducerea lui Balotelli, va încheia, cel mai probabil, perioada de mercato.

ADVERTISEMENT

Cormoranii au fost foarte activi pe piaţa transferurilor reuşind să îi ia pe Adan Lallana, Emre Can, Lazar Markovic, Dejan Lovren şi Alberto Perez Moreno.

 P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!