News

ULTIMĂ ORĂ! Smiley, decizie RADICALĂ în viaţa PRIVATĂ!

Smiley a luat o decizie radicală în viaţa privată, departe de ochii fanilor şi ai presei mondene. Artistul nu a dorit să facă vâlvă, cu atît mai mult că fiecare mişcare îi este urmărită...
18.04.2015 | 23:20
ULTIMA ORA Smiley decizie RADICALA in viata PRIVATA

Smiley a luat o decizie radicală în viaţa privată, departe de ochii fanilor şi ai presei mondene. Artistul nu a dorit să facă vâlvă, cu atît mai mult că fiecare mişcare îi este urmărită cu mare atenţie.

Smiley s-a despărţit de iubita lui secretă, invocînd interesele ascunse ale frumoasei sale iubite! – click pe poze in galerie foto cu frumoasa blonda care i-a rapit inima lui Smiley o perioada

TRAGEDIE!!! LUMEA ARTISTICA DIN ROMANIA ESTE IN DOLIU!!! O CANTAREATA de la noi A MURIT! Imagini de la LOCUL GROAZEI

Au avut o idila secrete timp de un an, dar iubirea lor s-a sfarsit exact asa cum a si inceput, pe tacute. Smiley a renuntat la simpatica dansatoare, iar evenimentul a avut repercusiuni serioase asupra ei. CANCAN.ro a aflat ce s-a intamplat cu Raluca.

I-a placut intotdeauna sa pastreze discretia referitor la viata lui personala, astfel ca relatia dintre Smiley si dansatoarea Raluca Netca a fost cu greu deconspirata. De altfel, solistul a si parasit-o la scurt timp dupa ce totul a fost facut public, insa si acest eveniment a fost tinut secret.

DECIZIE NEASTEPTATA!!! UN POST TV DE STIRI IMPORTANT DIN ROMANIA DISPARE!!!

Asta, probabil si pentru ca relatia lor a fost una neoficiala, cunoscuta doar de cativa colegi de breasla in fata carora a ales Raluca sa se laude. Cum povestea lor de amor oricum nu a fost una tocmai inchegata, Smiley a ales sa puna punct, intr-un mod cat se poate de elegant, insa blonda a suferit teribil.

A stat ascunsa cateva saptamani

Pe langa faptul ca i se cam aprinsesera calcaiele dupa el, relatia cu Smiley a avut si un alt scop pentru Raluca Netca: aceea de a cunoaste celebritatea si de a avansa in cariera. Numai ca, din pacate, socotelile nu i s-au prea potrivit:

PUTIN A FACUT ANUNTUL ASTEPTAT DE TOATA OMENIREA!!! 

“Raluca a fost afectata dupa despartirea de Smiley, a suferit, dar nu stie nimeni motivul exact. Pentru ca ea este recunoscuta drept o persoana duplicitara si cu interese ascunse.

Cert este ca o perioada, dupa despartire, a stat mai retrasa, nu s-a mai expus. Ulterior, si-a revenit. Nimeni nu stie motivele exacte pentru care s-au separat”, a povestit o sursa din lumea muzicala, pentru CANCAN.ro.