ULTIMA ORĂ! Soția lui Mihai Constantinescu, mesaj sfâșietor despre starea artistului! „Situația e gravă. Să ne ajute Dumnezeu” 

Alexandru Năstase   
în HotNews
03/06/2019, 21:36
ULTIMA ORĂ! Soția lui Mihai Constantinescu, mesaj sfâșietor despre starea artistului! „Situația e gravă. Să ne ajute Dumnezeu”  GALERIE FOTO
Mihai Constantinescu se află în comă de mai bine de trei săptămâni. Sursa foto - facebook

Soția lui Mihai Constantinescu a transmis un mesaj sfâșietor despre starea artistului! După mai bine de trei săptămâni scurse, timp în care interpretul s-a aflat în comă, în urma unui stop cardio-respirator, soția lui nu și-a pierdut încă speranță și așteaptă o minune de la Dumnezeu. Simona Secrier a lansat un apel disperat. „Tot ce pot să spun este că trebuie să ne rugăm pentru el. Ce pot să spun? Medicii sunt rezervați, nu știu nici eu prea multe, situația e gravă.

Soția lui Mihai Constantinescu, mesaj sfâșietor despre starea artistului!

Să ne ajute Dumnezeu, nu pot spune nimic altceva decât că sper și că mă rog”, a spus Simona Secrier  pentru WOWbiz.ro. De altfel, încă din prima zi de spitalizare a soțului său, Simona Secrier este nelipsită de lângă patul acestuia. Aceasta se roagă necontenit pentru însănătoșirea cântărețului. În vârstă de 73 de ani, Mihai Constantinescu a făcut un stop cardiac în seara de 13 mai, iar cea care l-a găsit inconștient în propria casă a fost chiar partenera lui de viață.

Simona Secrier a sunat la numărul de urgență și a chemat o ambulanță pentru soțul ei. Din păcate, cântărețul a mai suferit alte două stopuri și a fost stabilizat cu greu de medici. Simona Secrier spunea atunci cu ochii plini de lacrimi. „Tot ce pot să spun este că trebuie să ne rugăm pentru el. Ce pot să spun? Medicii sunt rezervați, nu știu nici eu prea multe, situația e gravă. Să ne ajute Dumnezeu, nu pot spune nimic altceva decât că sper și că mă rog”. 

Soția lui Mihai Constantinescu, mesaj sfâșietor despre starea artistului! Mihai Constantinescu
Soția lui Mihai Constantinescu ar vrea să-l mute pe acesta la o clinică din străinătate. Sursa foto – facebook

Soția vrea să-l mute la o clinică din străinătate

Presa a scris chiar săptămâna trecută despre faptul că medicii îi recomandă aproape zilnic soției lui Mihai Constantinescu să accepte deconectarea artistului de la aparatele care îl țin în viață, șansele acestuia să-și revină fiind aproape zero. Femeia refuză și speră acum să-l poată transfera în străinătate. Ar fi vorbit deja la mai multe clinici din Europa, care însă au spus pas. Medicii din România i-au transmis și că Mihai Constantinescu nu ar rezista unui transfer și ar muri pe drum.

În urmă cu aproape doi ani, în toamna anului 2017, cântărețul și Simona Secrier și-au jurat iubire și credință veșnică, în mare secret, departe de ochii curioșilor. „Nu a ştiut nici vântul, nici pământul. Am avut câţiva invitaţi. Ne-am simţit foarte bine. Le mulţumim naşilor că au fost foarte discreţi. Nu îmi place să port verighetă. Nunta nu e făcută nici ieri, nici alaltăieri, dar e făcută”, declara Mihai Constantinescu într-un interviu.

Închide ×