Fotbal intern

“Şumi” CONFIRMĂ FANATIK.RO: “Nu merg la Turnu Severin!”

UPDATE / FANATIK.RO a anunţat în EXCLUSIVITATE faptul că Marius Şumudică doreşte să demisioneze, iar tehnicianul a vorbit despre situaţia în care se află....
16.12.2015 | 19:30
Sumi CONFIRMA FANATIKRO Nu merg la Turnu Severin
ADVERTISEMENT

UPDATE / FANATIK.RO a anunţat în EXCLUSIVITATE faptul că Marius Şumudică doreşte să demisioneze, iar tehnicianul a vorbit despre situaţia în care se află.

Astra o întîlneşte pe Pandurii, sîmbătă, de la ora 20:30, la Turnu Severin, iar antrenorul liderului nu ştie dacă va ajunge la acest meci.

ADVERTISEMENT

 “Acum merg la echipă, vreau să discut cu conducerea şi sper să găsesc înţelegerea pentru a ne despărţi. Nu pot merge la Severin, înseamnă să îmi bat joc de mine şi de familia mea. Mai ales că pe nevasta mea şi pe copii i-am neglijat în ultima vreme tocmai din cauza Astrei. Recunosc, mi-e frică”, a spus Şumudică.

…………………..

UPDATE 13:30 / Marius Şumudică a oferit primele declaraţii, după ce a părăsit stadionul în timpul meciului cu Dinamo din cauza unor probleme medicale. Antrenorul Astrei a declarat că nu ştie cînd va reveni la antrenamentele echipei, familia sa fiind pe primul plan.

ADVERTISEMENT

“Sînt puţin slăbit. Acum am ieşit de la Spitalul Militar. A trebuit să rămîn acolo, sînt internat ambulatoriu. Am fost internat de azi dimineaţă pînă acum. Mi-au făcut nişte teste.

N-am avut în viaţa mea tensiunea atît de mare. Şi de la asta au fost şi nişte bătăi ale inimii. Sînt mai multe probleme. S-au adunat. Pe sistem nervos, eu sînt şi mai coleric, mă consum… De la începutul meciului, cînd am vrut să dau o informaţie în minutul 4 şi am vrut să strig, am simţit că am nişte tulburări. Tahicardie am înţeles că se numeşte.

ADVERTISEMENT

În minutul 70 n-am vrut să fac circ, să chem salvarea, am sunat un doctor pe care îl ştiu şi am plecat încet aşa spre spital. Ieri mi-am dat seama că trebuie să am grijă mai mult de mine şi să nu-mi mai pun inima pe tavă, să fac eu pe eroul şi să ajut pe toată lumea.

Nu ştiu cînd voi reveni la echipă. După amiază mi se va pune un holter, un aparat care monitorizează bătăile inimii. Mi s-a recomandat concediu medical. Am tras de jucători în perioada asta. N-am reuşit să-i fac să se concentreze pe joc, sunt preocupaţi de problemele lor.

ADVERTISEMENT

M-a sunat doamna Niculae, cînd am ajuns la spital. M-a întrebat de ce am lăsat echipa. Credea probabil că e o formă de protest a mea. I-am zis că sînt la Spitalul Militar.

Cred că m-am chinuit degeaba pînă acum. Dar a fost o perioadă frumoasă. Nu mai vreau să vorbesc despre asta. Sînt legat de contract. Dar în momentul de faţă nu mă gîndesc decît să ies bine. Zilele astea m-au consumat enorm.

Se rugau cu hîrtiile după noi să semnăm ca să-i amînăm cu plata şi să arate la UEFA, să primească banii. Numai eu ştiu cît m-am chinuit, eu cu Dani Coman, să-i convingem pe jucători să semneze. Şi acum, cînd erau banii de primit nu s-a primit nici un ban.

Puneţi-vă în situaţia mea şi a lui Dani Coman. De acum familia devine prioritare şi fotbalul pe locul doi. Nu moare nici Astra fără Şumudică şi nici Şumudică fără Astra”, a spus Şumudică la un post de televiziune

***********************************************************************************

UPDATE 22:50 / Sursele FANATIK.RO au dezvăluit că Marius Şumudică nu ar avea probleme medicale, ci doar nu a mai rezistat stresului dat de situaţia financiară precară de la Astra, motiv pentru care a părăsit stadionul. El a plecat alături de maseur, pentru ca povestea să fie veridică.

Aceleaşi surse au mai precizat că Şumudică este ca şi plecat de pe banca Astrei. ”Decizia e luată! Dinainte de meci, el a hotărît să plece. Probabil, miercuri îşi va anunţa demisia”, au precizat surse din interiorul clubului giurgiuvean.

”Ce se spune pe la televizor, că s-au dat nişte bani, că voi urma şi alte plăţi este vrăjeală! Nu s-a făcut nimic! Iar Şumi nu a mai rezistat şi pleacă!”, a continuat sursa.

Marius Şumudică a fost parcă alt antrenor pe bancă, la un meci care era totuşi capital, de el depinzînd calificarea în semifinale! Şumi nu s-a agitat, a băut liniştit apă minerală, iar spre final, a părăsit stadionul. A scandat anti Steaua, chiar înainte de a intra pe tunel, la cererea dinamoviştilor din tribună, apoi s-a făcut nevăzut, alături de masorul giurgiuvenilor.

––––––––––––––––––

În timpul meciului dintre Dinamo şi Astra, din sferturile de finală ale Cupei României, Marius Şumudică a părăsit banca liderului, iar toată lumea a fost surprinsă de gestul tehnicianului.

Tehnicianul oaspeţilor a plecat spre vestiare în minutul 71 al meciului, atunci cînd Astra era condusă cu scorul de 1-0, fără să fie eliminat sau să aibă vreun motiv pentru a face acest gest.  Şumudică a fost destul de calm în drumul spre tunelul care duce la vestiare, dar a îndreptat mîna spre zona inimii.

Marius Şumudică a făcut fibrilaţii, iar ofiţerul de presă al Astrei a informat că antrenorul a mers de urgenţă la spital. Tehnicianul a acuzat dureri mari în zona pieptului. “Şumi” s-a simţit rău şi înaintea meciului, dar a ales să stea pe bancă în ciuda stării sale.

 

ADVERTISEMENT