Ultimă oră! Un spital privat, super dotat preia bolnavii COVID-19: “Tot personalul medical a răspuns prezent!”

Alexandru Năstase   
în HotNews
13/04/2020, 18:18
Ultimă oră! Un spital privat, super dotat preia bolnavii COVID-19: “Tot personalul medical a răspuns prezent!” GALERIE FOTO
Monza Metropolitan devine spital COVID-19. Sursa foto - facebook

Monza Metropolitan Hospital din București se transformă în spital COVID-19! Acesta este anunțul pe care l-a făcut conducerea unității medicale.

Monza Metropolitan Hospital din București se transformă în spital COVID-19!

„În contextul generat de evoluția pandemiei COVID-19, în care orice acțiune este importantă și în deplin acord cu măsurile și protocoalele impuse de către autorități(…)

(…) Grupul Monza se alătură efortului comun al celor care se află deja în primele linii în fiecare zi în lupta contra virusului COVID-19 conform Ordinului MS 555/03.04.2020”, au transmis reprezentanții spitalului.

Personalul spitalului rămâne la datorie

„Încă de la debutul pandemiei, ne-am dorit să ne implicăm cu soluții pentru a veni în sprijinul celor care au nevoie de noi, fie că vorbim despre pacienți sau medici. Putem face acest lucru doar într-un singur fel: amintindu-ne că suntem cu toții parte dintr-o mare familie.

Oferind toți contribuția noastră. Nimeni nu poate câștiga singur și nimeni nu ar trebui să creadă că nu este important în această luptă.

Știm că doar prin gesturi concrete, însumate, vom putea ajuta în vederea limitării răspândirii infecției cu virusul SARS-CoV-2”, au mai spus cei de la Monza

Astfel, grupul Monza a decis să transforme Monza Metropolitan Hospital din București în Spital dedicat tratării pacienților COVID-19.

Mai mult de atât, s-a luat decizia să se punp la dispoziția pacienților atât un personal dedicat și instruit să lupte contra infecției SARS-CoV-2, cât și o infrastructură performantă.

„Medicii, personalul medical și auxiliar au răspuns PREZENT. Au făcut-o pentru a onora profesia pe care au ales-o și pentru că îngrijirea pacienților COVID-19 reprezintă unica prioritate la acest moment.

Toți lucrăm împreună pentru a asigura dreptul pacienților la îngrijiri medicale continue și de cea mai înaltă calitate și pentru ca, în curând, să ne întâlnim pentru o îmbrățișare mare”, se mai arată în comunicatul Monza

 

 

 

 

Închide ×