News

ULTIMA ORĂ! Vești proaste despre Mihai Constantinescu. Ce se întâmplă cu artistul

08.08.2019 | 09:56
ULTIMA ORA Vesti proaste despre Mihai Constantinescu Ce se intampla cu artistul

Vin vești extrem de triste de la Spitalul Floreasca din Capitală, acolo unde Mihai Constantinescu se află în continuare internat la secția de Terapie Intensivă, în urma stopurilor cardio-respiratorii pe care le-a suferit. După mai bine de trei luni de comă, medicii se păstrează rezervați în privința șanselor ca îndrăgitul solist de muzică ușoară să treacă peste aceste momente cumplite.

Starea lui Mihai Constantinescu s-a agravat

În plus, surse medicale citate de cancan.ro anunță că în ultimele zile starea artistului s-a agravat, deși au existat de-a lungul timpului și perioade în care acesta părea că dă semne de revenire. Se află sub supraveghere  însă, 24 de ore din 24, iar medicii depun toate eforturile pentru a-i salva viața, în timp ce familia nu încetează să spere într-o minune.

Printre cei care se roagă neîntrerupt ca Mihai Constantinescu să depășească această cumpănă se numără și bnul său prieten și coleg de scenă, Adrian Daminescu. De altfel, acesta a transmis un mesaj tulburător prin intermediul rețelelor de socializare, îndemnându-i pe fani să procedeze la fel. „Mihai Constantinescu, colegul nostru, trece prin momente dificile. Să ne rugăm și să fim alături de el. Vă rog , distribuiți”, a scris Adrian Daminescu pe contul personal de Facebook, postarea sa fiind transmisă mai departe de toți cei care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Mihai Constantinescu se află în stare gravă, dar toată lumea continuă să spere într-o minune. Sursa foto. exquis.ro
Mihai Constantinescu se află în stare gravă, dar toată lumea continuă să spere într-o minune. Sursa foto. exquis.ro

Mihai Constantinescu acuza probleme de sănătate încă de anul trecut

În ultimii ani, problemele de sănătate nu i-au dat pace lui Mihai Constantinescu, artistul ajungând în nenumărate rânduri pe mâna medicilor, mai ales din cauza afecțiunilor cardiace. De altfel, o persoană apropiată a dezvăluit că îndrăgitul interpret de muzică ușoară a slăbit enorm, ajungând, practic, de nerecunoscut.

Se simțea rău încă de la începutul lui 2018. L-am vizitat, acum, și era o mână de oase și piele. Nu l-am mai recunoscut, nici nu mai putea vorbi. Nu mai are nicio șansă de supraviețuire. Are mormântul deja pregătit. Anul trecut i-au extirpat un rinichi și au apărut complicații. Este foarte grav! Familia s-a împăcat cu situația”, a povestit respectiva persoană pentru sursa citată.