Fotbal international

Ultima postare a lui Diego Maradona pe Instagram! Făcea reclamă la trabucuri. Video

25.11.2020 | 19:00
Ultima postare a lui Diego Maradona pe Instagram Facea reclama la trabucuri Video
ADVERTISEMENT

Lumea fotbalului a fost şocată la vestea că Diego Maradona a murit. Fostul mare fotbalist s-a stins din viaţă la 60 de ani, în urma unui stop cardiorespirator. În urmp cu trei săptămâni, “El Pibe de Oro” posta o reclamă la trabucuri.

Diego Maradona a murit miercuri, în casa lui din Tigre, în urma unui stop cardiorespirator. Chiar dacă nu era o persoană foarte activă pe reţelele de socializare, argentinianul posta amintiri pe contul personal de Instagram, dar făcea reclamă şi la diverse produse care îi purtau numele.

ADVERTISEMENT

Aşa a fost şi cazul ultimei postări, de pe 2 noiembrie 2020, când Diego Maradona îşi anunţa fanii că vor purta să se bucure în curând de trabucuri care îi vor purta numele.

O reclamă la trabucuri, ultima postare a lui Diego Maradona pe Instagram

Sub numele de “Dios 10 Maradona”, fostul mare fotbalist îşi promova trabucurile pe contul personal de Instagram, acesta anunţând apariţia lor în curând.

ADVERTISEMENT

“Trabucuri Maradona, în curând”, a fost mesajul postat de Diego Maradona, care însoţea un clip video. Peste 800.000 de persoane au dat like la postarea apărută pe cunoscuta reţea de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Diego Maradona (@maradona)

Contul de Instagram al lui Diego Maradona era urmărit de peste 6.200.000 de persoane. Printre cei care îl urmăreau se numără şi vedete din fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu, Florentin Petre, Florin Tănase, Alex Băluţă, Steliano Filip, Paul Anton sau Claudiu Keşeru sunt printre foştii sau actualii fotbalişti români care erau la curent cu postările lui Diego Maradona.

Diego Maradona împlinise 60 de ani la finalul lunii octombrie

Pe 30 octombrie, Diego Maradona împlinise 60 de ani, moment în care toată suflarea fotbalistică şi-a adus aminte de marile performanţe obţinute de fostul mare jucător argentinian. De-a lungul timpului, “El Pibe de Oro” a jucat pentru Argentinos Juniors, Boca Juniors, Barcelona, Napoli, Sevilla şi Newell’s Old Boys.

ADVERTISEMENT

Între 1977 şi 1994, Diego Maradona a bifat 91 de selecţii pentru echipa naţională a Argentinei, alături de care a câştigat Cupa Mondială în 1986. De altfel, la turneul final din Mexic, cel mai mare fotbalist din toate timpurile a reuşit să înscrie, împotriva Angliei, cel mai frumos gol din istoria Campionatelor Mondiale.

ADVERTISEMENT