News

Ultima postare pe Facebook a lui Vlad Dediu. Mesajul de condoleanțe al Uniunii Studenților după moartea fostului lor lider

12.07.2020 | 16:44
Ultima postare pe Facebook a lui Vlad Dediu Mesajul de condoleante al Uniunii Studentilor dupa moartea fostului lor lider
ADVERTISEMENT

Vlad Dediu, fostul președinte al Uniunii Naționale a Studenților din România (UNSR), a murit la spital în această dimineață după ce a fost scos în stare gravă din apele mării. Cu numai 12 zile în urmă, Dediu postase pe Facebook un mesaj în care anunța că a absolvit Facultatea de Transporturi a Politehnicii din București.

Pe 1 iulie, își modificase biografia pe rețeaua de socializare cu mesajul ”Am absolvit Universitatea Politehnică București, Facultatea de Transporturi”. Mesajul era însoțit de comentariul ”De azi, cu ing. în față”, referire la calitatea de inginer pe care tocmai o obținuse.

ADVERTISEMENT

Din păcate,  Vlad Dediu a murit la numai 22 de ani înainte să-și înceapă cariera profesională.

UNSR: ”Vlad Dediu, un adevărat lider, voluntar și prieten”

Primele comentarii la postarea respectivă erau mesaje de felicitare din partea cunoscuților, însă de azi dimineață au curs mesajele în memoria fostului lider al studenților din România.

ADVERTISEMENT

De altfel, Uniunea Studenților a publicat un mesaj oficial de condoleanțe.

Viața este un drum anevoios și fără un capăt vizibil. Din păcate, pentru unele persoane, acel capăt apare prea devreme. Cu durere în suflet, dorim să împărtășim cu voi faptul că dragul nostru prieten și membru al familiei UNSR Vlad Dediu s-a stins din viață pe data de 11 iulie, în urma unui stop cardio-respirator. Un adevărat lider, voluntar și prieten se stinge din viață înainte de vremea lui, înainte de a-și vedea toate visele împlinite și cariera completă. Întreaga federație UNSR este alături de familia lui Vlad iar gândurile noastre sunt alături de el. Drum lin, Vlad!”, se arată în mesajul UNSR

Tragedia a survenit la Mamaia unde Dediu venise să celebreze absolvirea facultății împreună cu un  grup de prieteni.

ADVERTISEMENT

Dediu intrase în mare, iar după ce s-a îndepărtat de plajă, a fost luat de curenți ajungând la un pas de înec. Un alt tânăr aflat pe plajă a sărit în apă să-l scoată la mal.

Medicii au început imediat manevrele de resuscitare, dar starea lui Vlad Dediu era deja una foarte gravă. A fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Constanța, însă acolo a decedat.

ADVERTISEMENT