ADVERTISEMENT
News

Ultima postare pe Instagram a lui Chadwick Boseman a sărbătorit-o pe Kamala Harris

Autor: Alexandru Năstase | 29.08.2020 | 11:44
Ultima postare pe Instagram a lui Chadwick Boseman a sărbătorit-o pe Kamala Harris
Chadwick Boseman a încetat din viaţă după o lută grea cu cancerul. Sursa foto - instagram

Ultima postare pe Instagram a lui Chadwick Boseman a sărbătorit-o pe Kamala Harris. Fanii vedetei Black Panther, Chadwick Boseman, au fost șocați când au auzit de trecerea sa în neființă.

ADVERTISEMENT

Familia actorului a dezvăluit într-o postare pe Instagram că Boseman a pierdut bătălia cu cancerul de colon. Acesta a fost diagnosticat cu boala în stadiul III în 2016 și a progresat în stadiul IV.

Înainte de moartea sa, ultima postare pe Instagram a lui Boseman a fost legată de celebrarea numirii lui Kamala Harris în funcția de candidat la vicepreședinția democratică.

ADVERTISEMENT

Ce a postat ultima oară pe Instagram Chadwick Boseman

Boseman a împărtășit o fotografie cu Harris, scriind în comentarii: „DA @ KamalaHarris! #WhenWeAllVote # Votează2020. ” A inclus trei emoji-uri cu aplauze. Boseman a distribuit aceeași fotografie pe Twitter.

Harris a reacționat la vestea morții lui Boseman pe Instagram, postând o altă fotografie a celor doi în timp ce se îmbrățișau.

ADVERTISEMENT

În comentarii, ea a adus un omagiu vieții și moștenirii sale, scriind „Inima frântă. Prietenul și colegul meu Bison Chadwick Boseman a fost genial, amabil, învățat și umil. A plecat prea devreme, dar viața lui a făcut diferența. Trimit sincere sincere condoleanțe familiei sale”.

Atât Harris, cât și Boseman au absolvit Universitatea Howard. Nepoata lui Harris, Meena Harris, a scris și ea pe Instagram despre pierderea lui Boseman.

ADVERTISEMENT

Aceasta a distribuit o captură a ultimului tweet al lui Boseman, tweet care o onora pe mătușa ei. „Acesta a fost ultimul său tweet. Doamne, așa este, atât de sfâșietor. Odihnește-te în pace, @chadwickboseman ”.

O postare finală pe Instagram, distribuită postum pe contul lui Boseman, a dezvăluit vestea tristă a morții sale. „Un adevărat luptător, Chadwick a perseverat prin toate acestea și ți-a adus multe dintre filmele pe care ai ajuns să le iubești atât de mult.

ADVERTISEMENT

Multe au fost filmate în timpul și între nenumărate intervenții chirurgicale și chimioterapie. A fost onoarea carierei sale de a-l aduce pe regele T’Challa la viață în Black Panther. A murit în casa lui, cu soția și familia alături”, au scris rudele

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!