News

Ultima postare pe Instagram a lui Chadwick Boseman a sărbătorit-o pe Kamala Harris

29.08.2020 | 11:44
Ultima postare pe Instagram a lui Chadwick Boseman a sarbatorito pe Kamala Harris
ADVERTISEMENT

Ultima postare pe Instagram a lui Chadwick Boseman a sărbătorit-o pe Kamala Harris. Fanii vedetei Black Panther, Chadwick Boseman, au fost șocați când au auzit de trecerea sa în neființă.

Familia actorului a dezvăluit într-o postare pe Instagram că Boseman a pierdut bătălia cu cancerul de colon. Acesta a fost diagnosticat cu boala în stadiul III în 2016 și a progresat în stadiul IV.

ADVERTISEMENT

Înainte de moartea sa, ultima postare pe Instagram a lui Boseman a fost legată de celebrarea numirii lui Kamala Harris în funcția de candidat la vicepreședinția democratică.

Ce a postat ultima oară pe Instagram Chadwick Boseman

Boseman a împărtășit o fotografie cu Harris, scriind în comentarii: „DA @ KamalaHarris! #WhenWeAllVote # Votează2020. ” A inclus trei emoji-uri cu aplauze. Boseman a distribuit aceeași fotografie pe Twitter.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

YES @KamalaHarris! ?????? #WhenWeAllVote #Vote2020

A post shared by Chadwick Boseman (@chadwickboseman) on

Harris a reacționat la vestea morții lui Boseman pe Instagram, postând o altă fotografie a celor doi în timp ce se îmbrățișau.

În comentarii, ea a adus un omagiu vieții și moștenirii sale, scriind „Inima frântă. Prietenul și colegul meu Bison Chadwick Boseman a fost genial, amabil, învățat și umil. A plecat prea devreme, dar viața lui a făcut diferența. Trimit sincere sincere condoleanțe familiei sale”.

ADVERTISEMENT

Atât Harris, cât și Boseman au absolvit Universitatea Howard. Nepoata lui Harris, Meena Harris, a scris și ea pe Instagram despre pierderea lui Boseman.

Aceasta a distribuit o captură a ultimului tweet al lui Boseman, tweet care o onora pe mătușa ei. „Acesta a fost ultimul său tweet. Doamne, așa este, atât de sfâșietor. Odihnește-te în pace, @chadwickboseman ”.

ADVERTISEMENT

O postare finală pe Instagram, distribuită postum pe contul lui Boseman, a dezvăluit vestea tristă a morții sale. „Un adevărat luptător, Chadwick a perseverat prin toate acestea și ți-a adus multe dintre filmele pe care ai ajuns să le iubești atât de mult.

Multe au fost filmate în timpul și între nenumărate intervenții chirurgicale și chimioterapie. A fost onoarea carierei sale de a-l aduce pe regele T’Challa la viață în Black Panther. A murit în casa lui, cu soția și familia alături”, au scris rudele

ADVERTISEMENT
Tags: