News

Ultima poză în care apare Alexandra Măceșanu înainte să fie ucisă de Gheorghe Dincă. Se afla alături de familie

08.08.2019 | 16:37
Ultima poza in care apare Alexandra Macesanu inainte sa fie ucisa de Gheorghe Dinca Se afla alaturi de familie
Alexandra Măceșanu a fost răpită și ucisă de Gheorghe Dincă pe 25 iulie, la o zi după ce a fost dată dispărută. Sursa foto: skynews.ro

Ultima fotografie în care apare Alexandra Măceșanu a fost postată de o rețea de socializare de mama adolescentei cu câteva zile înainte de tragedie. Poza este făcută în biserica din Dobrosloveni, județul Dolj și îi arată pe toți membrii familiei Măceșanu. Alexandra este zâmbitoare alături de părinții și sora mai mică. 

Ultima fotografie cu Alexandra Măceșanu. Fata este fericită alături de familie

Alexandra Măceșanu s-a fotografia alături de părinți și sora mai mică cu câteva zile înainte de a fi răpită și ucisă de Gheorghe Dincă. Ultima fotografie în care Alexandra zâmbește a fost făcută în biserica din Dobrosloveni și a fost postată pe o rețea de socializare chiar de mama fetei de 15 ani. Adolescenta a comentat la fotografie și i-a transmis mamei sale un emoticon în care îi arăta dragostea pe care i-o poartă.

Familia fetei spune că viața Alexandrei Măceșanu nu are nicio valoare. „Familia noastră nu așteaptă nimic de la stat. Nicio sumă cu echivalează cu viața acestui copil”, a declarat unchiul fetei Alexandru Cumpănașu.

Alexandra era o fată zâmbitoare și veselă
Aceasta este ultima poză în care apare Alexandra Măceșanu. Este făcută în Biserica din Dobrosloveni cu câteva zile înainte de a fi răpită și ucisă de Dincă. Sursa foto: cancan.ro

Familia Alexandrei a fost audiată de Poliția Caracal în această după-amiază

Părinții Alexandrei Măceșanu au fost sunați de procurori să se prezinte astăzi la Poliția Caracal, dar nu li s-a spus și motivul pentru care sunt chemați. Doi polițiști trimiși de procurori au ajuns la casa familiei Măceșanu și i-au luat la audieri. Familia adolescentei nu dorește să se constituie parte civilă în dosar.

Familia Luizei Melencu se pare că a cerut daune morale în valoare de 300.000 de euro. Avocatul Tonel Pop a dezmințit însă aceste informații. Procurorii DIICOT au găsit într-o pădure din Caracal aflată la o distanță de 6 km față de casa lui Gheorge Dincă rămășițe umane într-un sac. Criminalul este cel care le-a indicat anchetatorilor aceste noi probe spunând că sunt oasele și cenușa Luizei Melencu. Însă avocatul familiei Melencu crede că aceste probe au fost „plantate”.