Fotbal intern

Ultima prezență a Peluzei Nord la derby! Acum cinci ani făceau spectacol în tribune la FCSB – Dinamo. VIDEO

13.02.2020 | 17:54
Ultima prezenta a Peluzei Nord la derby Acum cinci ani faceau spectacol in tribune la FCSB  Dinamo VIDEO
Peluzei Nord. Sursă foto: realitatea.net
ADVERTISEMENT

Dinamo – FCSB este meciul care ține capul de afiș al etapei cu numărul 25 din campionatul României. Chiar dacă „alb-roșii” nu mai au șanse să joace în play-off, partida va fi crâncenă, fiind un derby al orgoliilor.

Vicecampioana României va fi susținută de „Peluza Nord”, care și-a anunțat revenirea la „Derby de România”, după o pauză de cinci ani și trei luni.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 2,05 este cota pentru ”2 solist”. Vezi aici toate cotele!


Ultima prezență a Peluzei Nord la derby-ul cu Dinamo

Pe data de 31 octombrie 2014, Peluza Nord era prezentă la partida dintre FCSB și Dinamo, 3-0 (Szukala 45+3, Papp 79, Keșeru 81), pe Arena Națională, iar spectacolul oferit atât de fanii vicecampioanei României, cât și de cei dinamoviști făcea înconjurul planetei prin intermediul rețelelor de socializare.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor FANATIK , Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, pregătește o coregrafie de zile mari, având costuri de câteva mii de euro, care să marcheze revenirea galeriei pe stadion.

Au mai fost prezenți la un singur meci în cinci ani

Câțiva membri din Peluza Nord au mai fost prezenți la un derby Dinamo – FCSB, în martie 2016, când partida s-a desfășurat pe stadionul din „Ștefan cel Mare”, însă fără a avea însemnele clubului sau steaguri.

ADVERTISEMENT

Atunci, fanii au luat parte la confruntare doar pentru a se duela cu suporterii rivalilor de la Dinamo, scandând pe toată durata meciului împotriva „câinilor”, nimic legat de FCSB.

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB-ului, a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK și a devăluit că se așteaptă la o peluză plină pentru derby-ul cu Dinamo, odată cu revenirea unei mase mari de fani:

ADVERTISEMENT

„Dacă jucăm pe Național Arena, cu siguranță vom umple tribuna la meciul cu Dinamo.  Fotbalul în general are nevoie de suporteri. Iar dacă aceștia nu sunt pe stadion, fotbalul nu are nicio valoare”.

„Sper să fim puternici și să putem susține echipa, pentru că, repet, vreau să luăm campionatul anul acesta. Titlul și atât!”, este îndemnul lui Gheorghe Mustață.

  • 3 este locul pe care FCSB îl ocupă în campionat, cu 43 de puncte
  • 9 este locul pe care Dinamo îl ocupă în campionat, cu 31 de puncte 
ADVERTISEMENT