Fotbal intern

Ultima promisiune a lui Dorin Şerdean! Ce le-a transmis jucătorilor. Exclusiv

11.01.2021 | 09:20
Ultima promisiune a lui Dorin Serdean Ce lea transmis jucatorilor Exclusiv
ADVERTISEMENT

Problemele financiare sunt la ordinea zilei la Dinamo, iar situaţia poate degenera în orice moment. FANATIK a aflat care este ultima promisiune făcută de Dorin Şerdean jucătorilor de la echipă.

Fotbaliştii lui Dinamo au ameninţat cu un protest la meciul cu Hermannstadt, după ce nu şi-au primit salariile de luni bune. Mai mult decât atât, lipsa banilor în conturi poate aduce plecări masive de la echipă.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, Dorin Şerdean le-a făcut o ultimă promisiune fotbaliştilor lui Dinamo. Acesta a jurat că suma de 1.000.000 de euro va intra luni în conturile clubului. Cu toate acestea, “câinii” nu mai cred nimic din promisiunile şefilor.

Ultima promisiune a lui Dorin Şerdean. Luni e ziua decisivă

FANATIK a anunţat în exclusivitate că vineri a avut loc o nouă întâlnire între oficialii clubului şi o parte dintre jucători. Mai exact, Cornel Ţălnar şi Dorin Şerdean i-au chemat pe Jerry Gane, Ante Puljic, Deian Sorescu și Diego Fabbrini la Phoenicia Hotel.

ADVERTISEMENT

Discuţia principală a fost legată de neplata salariilor restante, iar grupul a primit un nou dead-line pentru plata banilor. Dacă atunci li s-a transmis că totul se va rezolva în această săptămână, FANATIK a aflat că Dorin Şerdean le-a promis acum că banii vor intra luni.

Juan Camara s-a întors în ţară + Magaye Gueye e acum cel mai bine plătit dinamovist

Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, Juan Camara s-a întors duminică în România şi a declarat că vrea să rămână la Dinamo. Fotbalistul împrumutat de la Jagiellonia Bialystok a fost învoit o săptămână de la antrenamente, după ce reunirea lotului a avut loc pe 3 decembrie.

ADVERTISEMENT

După ce Borja Valle a plecat, iar Aleix Garcia nu dă semne că ar mai vrea să revină la Dinamo, Magaye Gueye a devenit cel mai bine plătit fotbalist al echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare. FANATIK a aflat că atacantul primeşte, cel puţin pe hârtie, 32.000 de euro pe lună.

Jerry Gane crede doar în DDB

Jerry Gane este din ce în ce mai dezamăgit de promisiunile neonorate ale şefilor de la Dinamo. Antrenorul i-a criticat dur pe spanioli şi a susţinut că singurul proiect în care mai are încredere este cel al suporterilor.

ADVERTISEMENT

“Nu s-a rezolvat nimic pentru că de la spanioli nu mai ştiu nimic, de când au plecat de sărbători nu mai ştie nimeni nimic. Cred că aceşti oameni sunt duşi cu sorcova, şi la propriu, şi la figurat.

Singurii care încearcă să facă ceva şi se ţin de cuvând sunt cei din DDB, care încearcă să ajungă la un acord cu jucătorii, cu cei care au plecat, cu cei care sunt aici, să ajungă la un acord în aşa fel încât să nu se meargă mult mai departe ca să vină acele notificări, să plece jucătorii şi alte memorii în scurt timp”, a spus Jerry Gane.

ADVERTISEMENT